Topul celor mai desfrînate țări

5

Dacă sunteți poligam convins și căutați o țară unde să vă simțiți ca peștele în apă, sociologii vă pun acum la dispoziție un ghid turistic mai special.

SOI (Sociosexual Orientation Inventory) e o unitate de măsurare a strategiilor sociosexuale ale indivizilor. Un scor SOI mic descrie un individ cu o sexualitate reținută sau a cărui strategie sociosexuală e monogamia. Un SOI mare înseamnă un individ mai deschis experiențelor sexuale poligame.

International Sexuality Description Project (ISDP) e un program care a stabilit scorurile SOI a peste 14 000 de inși din 48 de țări pentru a construi o hartă a sexualității. Scopul proiectului e de a compara sexualitatea diferitelor culturi și medii și a stabili niște modele, în funcție de caracteristicile fiecărui tip de societate.

Acesta este topul promiscuității, conform ISDP:

1. Finlanda 50.5
2. Noua Zeelandă 47.69
3. Slovenia 46.26
4. Lituania 46.1
5. Austria 45.73
6. Letonia 43.93
7. Croaţia 42.98
8. Israel 40.95
9. Bolivia 40.9
10. Argentina 40.74

 

 


5 comentarii

  1. Dl. ,,admin,, din perspectiva personala, scrierea d.-voastra se impune reevaluata. Includerea in titlul scrieri, top desfranate tari, este eronat, putem vorbi de gradul de toleranta la libertinajul sexual, samd, includ aici si indicatori SOI, citati in corpul scrieri d.-voastra. Dar pe mine ma intriga alte aspecte, cotrastul intre matricea de masurare, bine alcatuita, dimensiunea esantionului, etc. si concluziile preliminare, presupun eu. Intamplator, am cunoscut bine, cateva tari, avand si un grad relativ ridicat de cunoastere teoretica si practica in sociologie. Precizez ca este vorba de vreo 2 tari, din acest top, dar si altele, ce cu siguranta le sunt superioare la indicatori mentionati. Nu cunosc, daca este vorba de o traducere inadecvata, sau este vorba de o masurare a potentialului deschideri pe subiectul precizat. Cu reala apreciere ptr. munca d.-voastra,cornel.

  2. da, dar nu legal! legal e să fii poponar, să îți tai șopârla și să îți faci implanturi mamare dar să ai mai multe neveste nu! că nu dă bine la strategia NWO de reducere și control a populației umane prin orice mijloace inclusiv droguri, războaie sau sterilizări forțate cum sa întqmplat recent prin asia centrală

    în nici una din țările din listă nu e legal să ai mai multe neveste … sau mai mulți bărbați!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger