UPDATE Ți-ai scos prietenii din cutie? Află cine sunt câștigătorii

0

Dragi cititori și comentatori Think Outside the Box, a venit acel moment în care profităm de concentrația de urări care plutește în aer și vă mulțumim pentru că ne sunteți, exigent, alături. Vă dorim să intrați cât mai pe placul vostru în noul an și să ieșiti cât mai des din cutie. Și pentru că o urare nu vine niciodată singură, găsiți mai jos lista câștigătorilor pe care hazardul i-a ales din cei foarte mulți care au ales să se joace cu aplicația noastră de Facebook și să-și provoace prietenii la te miri ce: grădinărit de gherilă sau urmat impulsuri romantice.

 

După cum cel mai probabil ați descoperit pe cont propriu și pe cont de Facebook, Think Outside the Box s-a gândit să simplifice lucrurile și să lanseze la apă aplicația de impulsionat pe cei apropiați la rezoluții sănătoase pentru 2012: Scoate-ți prietenii din cutie. Vă invităm să adoptați un pui de dihor, să reciclați hârtie, să vă urcați pe acoperiș sau să vă jucați de-a ceea ce ați tot amânat. Ca să fie traseul complet, pe harta celor o sută de provocări am ”plantat” premii și indicii: un curs de alpinism cu Alex Găvan, un curs de SlackLine, un Spunk Tattoo, o cafea cu redacția TOTB.ro și o sută de tricouri prietenoase. Am pus randomizatorul la treabă și am extras azi primii câștigători.

Găsiți mai jos înregistrarea ultimelor două trageri la sorți, la finalul cărora puteți afla cine sunt primii premiați  care au ieșit din cutie.

Castigatori TOTB Scoate-ti prietenii din cutie 7 ianuarie

 

Castigatori TOTB Scoate-ti prietenii din cutie 14 ianuarie

 

Castigatori_TOTB_Scoate-ti_prietenii_din_cutie_31_decembrie

Au câștigat câte un tricou care să le aducă aminte ce bine se respiră în afara cutiei: Ada Adriana Toderica, Ada Morariu, Adela Chibulcutean, Adriana Radu, Alecu Ramona, Alex Filote, Alina Hrituc, Andra Dumitrana, Andrea Bulat, Andreea Deea, Aura Garbeloty, Bianca Mercaș, Bucatarie Usoara, Camelia Ivascenco, Cosmin Mazilu-Popan, Cosmin Oprisor, Cosmin Oprisor, Cristiana Radulescu, Cristina Fodor, Cristina Stoian, Daniel Sorin, Diana Radu, Ditoiu Cristina, Dunca Stefan, Elena Trifan, Eliza Mihaila, Frant Camelia-sorina, Gabriela Nitu, Ilias Pliatsikas, Ionut Naidin, Irina Tudor, Joe Popov, Kove Bogdan Constantin, Ligia Popa, Lore Papp-Dinea, Marius Deak, Mirela Colceag, Nicoleta Dobre, Oana Bucataru, Oana Iliescu, Piciorus Dan, Ramona Manda, Roxana Nita, Sabina Radulescu, Serban Laura, Stefan Vranescu, Tatiana Elena, Tritescu Ionela, Vlad Claudiu Tudor, Zamfi Irina

Radu Ionescu a câștigat un curs de SlackLine.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger