Think…deci exist

2

La o zi dupa ce Think Outside the Box a implinit sase luni, redactia noastra a primit un cadou frumos la Galele Mediului, unde se pare ca organizatorii s-au gandit ca noi gandim. Gala cu siguranta ne-a placut, chiar daca participantii erau cam aceiasi ca si anul trecut. Poate o sa fim mai multi la anul.

O alta parte frumoasa pentru noi a constiuit-o faptul ca Gala a fost coprezentata de Gianina Corondan, fosta Cavemanita si cea care a scris in cadrul dezbaterii de lansare a siteului. Pe langa ea, Liviu Mihaiu si-a exercitat dreptul de a stapani scena, el fiind si gazda evenimentului.Pata de culoare a fost cu siguranta Gabriel Paun de la Green Agent, care, pe neanutate, a oferit un premiu presedintelui tarii, care gireaza in continuare constructia unui drum prin Rezervatia Nationala Retezat, chiar daca in tarisoara noastra nu sunt bani pentru nimic altceva.

In rest, gasca a fost cea obisnuita. Renate Weber, Mircea Toma, Zoli Toth, reprezentantii diverselor ambasade, ONG-uri si jurnalisti. Premii bune si rele, iar cu ocazia asta am aflat ca sunt piste de biciclete in Bucuresti. Mai tre sa aflu unde si ce rost au pe trotuar 🙂

Organizatorii acestui eveniment au fost Alma.ro, Salvati Delta, Terra Milleniul III, WWF (pandaul nostru favorit), Copacul de Hartie si Ecopolis. Hartia si alte cele au venit de la Recolamp si Ecotic 🙂

Evident ca atat premiile pozitive, cat si cele negative au fost primite cam ce acelasi segment ca si in anii anteriori. Cred ca nici anul asta nu o sa primeasca la Gala premiu de simpatie cei de la RMGC si nici personaje notorii ca Videanu. Am scapat un “n” oare undeva?

GreenReport a facut un material complet despre premii si ce s-a intamplat .

In rest, ce sa va spunem? Ne bucuram si speram sa ne mai inmultim pana la anul . Noi, cei verzi 🙂 (M.Cs.)

Foto: Mirela Rus

Tags:2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger