Țestoasa care fumează și zece țigări pe zi

0

Potrivit presei chineze, într-un sat de lângă Changchun trăiește o țestoasă dependentă de nicotină care fumează și zece țigări pe zi. Îngrijitorul țestoasei spune că atunci când aceasta are nevoie de o țigară devine agitată și scoate un șuierat.

Cum poate o țestoasă să devină dependentă? Un bucătar local, numit Tang, care își ajută șeful să aibă grijă de țestoasă, spune că totul a început acum două luni, când țestoasa și-a pierdut interesul în dieta cu pește. După ce a controlat țestoasa, a observat că avea un os de găină înfipt în burtă. Când a încercat să îl scoată, țestoasa l-a atacat, din cauza durerii. Pentru a distrage victima, s-a gândit să îi pună țigara pe care o avea în gură. Dar țestoasa nu a mai dat drumul țigării cu orele. Ideea lui a fost eficientă, pentru că astfel a reușit să scoată osul, dar nu și-a dat seama că soluția va duce la o problemă și mai mare.

A doua zi, Tang s-a așezat lângă țestoasă și și-a aprins o țigară. Cum a văzut fumul, țestoasa s-a târât spre el, îngrijitorul aprinzând încă una pe care a pus-o în gura țestoasei. De atunci, cei doi iau de multe ori câte o pauză de țigară împreună, până ce țestoasa a devenit dependentă. Când are nevoie de o țigară, țestoasa scoate un sâsâit și îl urmărește pe Tang peste tot, cățărându-se pe el până primește o țigară. A fost distractiv la început, dar acum Tang se simte responsabil pentru dependența țestoasei, plus că nu își mai permite să susțină viciul acesteia. Ar fi recunoscător pentru orice sfat prin care să facă țestoasa să se lase de fumat.

Sursa: odditycentral.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger