Tequila ajută la slăbit

0

Un shot de tequila nu se găsește în dietele echilibrate recomandate de nutriționist, dar zahărul pe care îl conține planta din care se prepară băutura are efecte pozitive asupra sănătății persoanelor obeze și care suferă de diabet.

 

tequila

Zahărul din plantă scade nivelul de glucoză din sânge pentru pacienții cu diabet de tip 2 și i-ar ajuta pe oamenii obezi să mai piardă din greutate. Agavele sunt plante folosite la producerea de tequila și conțin un tip de zahăr natural, care nu este același din siropul de agave și care nu duce la creșterea zahărului din sânge, susțin cercetători mexicani.

Pentru a studia zahărul din agave, oamenii de știință au hrănit șoareci cu o dietă standard și au adăugat unora agave în apa lor de băut. Cei care au consumat agave au mâncat mai puțină mâncare și au avut un nivel mai scăzut al zahărului din sânge.

Efectele au fost mai puternice decât cele observate în cazul altor îndulcitori, precum aspartamul sau siropul de agave. Șoarecii care au consumat agave au produs un hormon care ține stomacul plin mai mult timp și produce insulină.

Sursa: Time

Citiți și:

Obezitatea a crescut de patru ori în țările în curs de dezvoltare

Auto-controlul este contagios, la fel și lipsa lui


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger