Targul Taranului de Armindeni

0

Pe 1 si 2 mai puteti degusta ciorbe sau branza de burduf cu busuioc preparate de micii producatori si va puteti blinda cu gemuri si serbeturi din reteaua Slow Food, cu ocazia unei noi editii a Targului Taranului, organizat in incinta cladirii Ark Bursa Marfurilor de pe Calea Rahovei din Bucuresti.

Targul Taranului/Earth Market la ARK Bursa Marfurilor, Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor si Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman sustin manifestarile de 1 si 2 mai din acest an cu un nou eveniment, arata un comunicat de presa. In cadrul noii editii va fi deschis atelierul culinar „La ciorbarie”, unde sunt preparate doar supe si ciorbe, si un Centru de informare Slow Food, cu gemuri, sucuri, serbeturi si dulceturi de la conviviumuri din toata tara: Slow Food Turda, Cluj, Brasov, Bran-Moeciu, Brusturoasa Palanca, Bucuresti-Valahia Gusturilor sau Tarnava Mare.

La targ, toate acestea se petrec in jurul unor produse de la tara precum branza de burduf cu busuioc, cascavalul cu piper, pastrama de curcan si de rata, cu paine de casa cu masline, nuca sau tarate, spun organizatorii. Peste care se poate arunca tarie de la Florescu, adica tuica palita si palinca de la Chise, precum si vinuri ecologice de la Domeniile Franco-Romane.

Program: sambata intre 9.00-17.00 si duminica intre 9.00-14.00. La ARK Bursa Marfurilor, pe Calea Rahovei-Uranus, vis-à-vis de Piata de Flori Cosbuc, Bucuresti.

Citeste si Targul Taranului a intrat in reteaua Earth Market.

Tags:



Leave A Reply