Ultimele două zile de înscriere: Tabără de activism pentru tinerii care vor o schimbare

0

În luna iulie, CRIM te invită la tabăra pentru tineri hotărâți, cu mințile deschise. Timp de șase zile, departe de lumea dezlănțuită, într-un decor natural și sălbatic, poți participa la ateliere de: tehnici de consens, noțiuni de drepturile activistului, idei și planuri de acțiune, tehnici de rezistență pasivă. Iată cum sună propunerea CRIM:

Ia cu tine un sac de dormit și, dacă ai, un cort. De restul ne ocupăm noi. Organizarea și gospodăria le facem împreună – ne asumăm responsabilități și le ducem la bun sfârșit, gestionăm resursele cu chibzuială și rezolvăm orice provocare împreună.

Ești elev, student sau tânăr profesionist, ai între 18 și 35 de ani și vrei să te implici? Hai să ieșim din oraș, să părăsim pentru 6 zile confortul de acasă și să-i lăsăm în urmă pe cei care ne spun că nu se poate schimba nimic. Între 22 și 27 iulie 2013 vrem să fugim hăt, departe, în Piatra Craiului, să învățăm unii de la alții și să ne întoarcem mai puternici și pregătiți pentru acțiune.

Dacă vrei (o) schimbare, hai în tabăra de activism!

Vrem să creăm o comunitate împreună cu tine și cu alții ca tine. Ești curios și încrezător în schimbare și nu vrei să aștepți ca lucrurile să vină de la sine, refuzi să dai mereu vina pe ceilalți? Vino cu ideea care poate transforma comunitatea sau orașul tău într-un loc mai bun. Ești preocupat de drepturile omului, te deranjează lipsa de transparență a decidenților politici, vrei să transformi parcarea de lângă bloc într-un parc, vezi că e nevoie de o trecere de pietoni lângă școală sau dorești să se creeze o infrastructură pentru bicicliști? Vrei să fii consultat în deciziile de care depinde viitorul tău? Ești dornic să te implici și nu știi de unde să începi? Atunci hai cu noi în tabără! Împreună vom învăța cum să ne facem auziți și cum să acționăm solidar pentru ca vocea celor mulți să nu se piardă. Schimbarea începe la firul ierbii acum.

Scrie-ne de ce vrei să participi la tabăra CRIM și vorbește-ne despre ce vrei să schimbi într-un text de maximum 250 de cuvinte. Trimite-ni-l, alături de CV-ul tău, la [email protected], până pe data de 10 iulie 2013. Noi vom selecta cele mai bune 25 de aplicații și te vom anunța până pe 15 iulie inclusiv. Între timp, urmărește-ne pe Facebook. De-abia așteptăm să te cunoaștem!


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger