Swimathon caută donatori pentru 20 proiecte din București

0

Fundația Comunitară București lansează campania de donații pentru cea de-a patra ediție a Swimathon, evenimentul-platformă de strângere de fonduri prin înot. Anul acesta, Swimathon găzduiește 20 proiecte din București și Ilfov, care își propun să atragă din comunitate 246.000 lei. Campania de fundraising are loc între 2 iunie și 2 iulie, iar donațiile pot fi făcute pe platforma www.swimathonbucuresti.ro până pe 31 iulie.

La Swimathon București 2016 următoarele proiecte caută donatori pentru cauzele lor:

Evenimentul propriu-zis de înot are loc sâmbătă, 2 iulie, între orele 9.00 și 15.00, la Clubul Sportiv Dinamo, bazinul acoperit “Anatolie Grințescu”.

Fiecare echipă de înotători are maxim 5 membri care nu sunt sportivi de performanță, ci fundraiseri care înoată pentru cauzele pe care le susțin. Bugetele proiectelor înscrise sunt cuprinse între 7000 lei și 20000 de lei – sume pe care organizațiile își propun să le strângă cu ajutorul înotătorilor.

Pentru toate proiectele, donațiile se pot face online, ca sume donate pentru fiecare lungime de bazin înotată de o echipă (de exemplu, 5 lei x 40 de lungimi de bazin) sau sume fixe. Donațiile se pot face și prin PayPal, transfer bancar sau direct la eveniment, în numerar sau cu cardul.

Regulamentul complet al evenimentului este disponibil aici, iar toate noutățile pot fi urmărite pe pagina de Facebook Swimathon București și pe pagina de Facebook a Fundației Comunitare București.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger