Sunteți așteptați la Vintage Charity Day, pe 21 aprilie

0

Asociația Carusel, in parteneriat cu Asociația Teatru întru Teatru și Centrul Plaing vă invită duminică, 21 aprilie 2013, între orele 13,00 -17,00, la evenimentul „Vintage Charity Day”, desfășurat în str. Calea Victoriei nr.120.

892128_559113064121666_210689726_o

Ne propunem să aducem mai aproape, într-un spațiu prietenos și generos, sentimentul de solidaritate comunitară. Sunt așteptați toți cei interesați de vestimentație, design, produse de patiserie & cofetărie, vin roșu, să discutam despre problemele sociale care ne trec pragul. Intrarea este gratuită.

Partea inedită a acestui eveniment este că cei care dau tonul “schimbării” de primăvară sunt actori care vor cotrobăi atent prin garderoba proprie sau în recuzita de la teatru și vor oferi spre vânzare lucrurile lor preferate, ca mai apoi fondurile să meargă către educația copiilor din medii defavorizate, astfel:

• Ateliere educative – recreaționale (completarea temelor școlare, dezvoltarea personală, descoperirea și promovarea talentelor acestora)

• Vizite la muzee

• Teatru, film, circ, excursii tematice

• Rechizite

Dacă doriți, puteți să-i cunoașteți pe acești copii și să vă alăturați Asociației Carusel în proiectele educaționale desfășurate cu și pentru aceștia.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger