Sunt sătul de lumea corporatistă. Vreau să devin bogat. Am găsit altă slujbă

3

Dacă demisia de la locul de muncă vi se pare o sarcină dificilă (nu aveţi curaj să-i spuneţi şefului în faţă ce gândiţi sau pur şi simplu nu aveţi chef să treceţi printr-o discuţie tensionată la anunţarea demisiei), acum există o aplicaţie de telefon mobil care va face asta în locul vostru. Astfel, vă puteţi anunţa demisia printr-un simplu mesaj.

 

Echipa care a inventat aplicaţia BreakUp Text s-a gândit să creeze şi aplicaţia pentru demisia prin SMS, care se numeşte (cum altfel?) Quit Your Job şi este disponibilă, deocamdată, pentru telefoane de tip iPhone. „Eşti sătul de hârţogărie? De cuburile acelea numite birouri? Eşti gata să demisionezi, dar îţi este groază să spui asta în cuvinte? Avem aplicaţia care te ajută să îţi închei contractul de muncă printr-un simplu mesaj” – aşa sună descrierea aplicaţiei, care se doreşte a fi foarte ironică, desigur, însă poate fi înţeleasă şi apreciată de un şef cu simţul umorului, scrie publicaţia Time.

Odată instalată aplicaţia şi luată decizia de a demisiona, puteţi alege unul din cele trei motive pentru demisie: M-am săturat de lumea corporatistă. Vreau să devin bogat. Am găsit altă slujbă. Dacă aţi ales motivul, puteţi sta liniştit şi să lăsaţi tehnologia să facă treaba în locul vostru. Echipa care a gândit aplicaţia nu se opreşte aici: după ce v-aţi dat demisia, este timpul să căutaţi o nouă slujbă, astfel că vrea să creeze o altă aplicaţie, în colaborare cu o agenţie de recrutare a forţei de muncă, menită să vă ajute să găsiţi o altă slujbă. De la care, dacă nu vă place, puteţi pleca tot printr-un simplu SMS şi să o luaţi de la capăt cu joaca aplicaţiilor.

 

Surse: Reuters, Time

Foto: NY Daily News

 

Puteţi citi şi:

Pirate Bay vrea să învingă odată pentru totdeauna cenzura de pe internet

Prima periuţă de dinţi inteligentă din lume

O reţea socială pentru introvertiţi


3 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger