Studiu: Cele mai multe binecuvântări divine ard la intrarea în atmosferă

0

Un studiu dat publicităţii săptămâna trecută de departamentul de astronomie al Universităţii din Texas arată că majoritatea binecuvântărilor trimise de către divinitate către locuitorii de pe Pământ ard odată ce intră în atmosfera planetei, scrie site-ul The Onion.

 

 

“Am descoperit că, din cauza densităţii şi consistenţei gazelor care înconjoară planeta, 80% dintre graţiile lui Dumnezeu se dezintegrează complet pe când ajung la distanţa de aproximativ 75 – 100 de kilometri de suprafaţa planetei”, susţine profesorul Donald Northcote. El mai spune că, potrivit observaţiilor echipei sale, cam 19 milioane de binecuvântări divine se vaporizează în atmosferă aproape în fiecare zi.

“Până şi cele mai mari şi mai generoase daruri divine se vor reduce la mici fragmente din darul intenţionat la origine, pe durata călătoriei, iar rarele binecuvântări care ating suprafaţa vor fi categoric mai reduse decât la plecarea lor din ceruri. Mai mult, acele binecuvântări care ajung la destinaţie mai degrabă cad în ocean, fără ca oamenii să îşi dea seama”, explică profesorul citat. Acesta a mai spus că a existat o binecuvântare foarte puternică venită de la Dumnezeu care a ajuns pe Pământ, în perioada cretacică şi care se pare că a şters de pe faţa planetei cam 75% dintre speciile sale.

 

Sursa şi foto: The Onion

 

Acest text este o ştire falsă. A fost preluată de pe site-ul The Onion, un celebru site generator de ştiri inventate din Statele Unite ale Americii (poate chiar cel mai celebru din lume). 

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger