Stiloul care scrie cu vin, bere sau ceai

0

Jessica Chan este o tânără artistă contemporană, din Portland, Oregon, SUA, care lucrează în domeniul designului industrial şi care a inventat un stilou ce scrie cu orice fel de lichid care “pătează”, precum vinul, berea, ceaiul, sucul şi altele. Proiectul ei caută finanţare pe platforma Kickstarter, pentru ca produsul să poată ajunge pe piaţă.

 

 

Stiloul se numeşte WINKpen şi funcţionează ca orice stilou obişnuit, doar că, în loc de cerneală, sunt folosite alte lichide. Pentru a funcţiona, stiloul trebuie pus cu capătul cu care scrie în lichidul ales, care este absorbit în sus, în rezerva stiloului, făcută din sticlă şi reutilizabilă şi stiloul este gata să scrie. Merge uşor, astfel încât poate fi folosit şi pentru caligrafii mai pretenţioase. Curăţarea şi reîncărcarea instrumentului de scris sunt foarte simplu de făcut.

“Bazele numelui WINK au fost simple: cum să foloseşte vin (wine) drept cerneală (ink). Aşa s-a născut “Wink”. Dar, practic, stiloul poate fi încărcat cu orice lichid care pătează. Instrumentul de scris s-a născut din dorinţa de a crea o alternativă sustenabilă pentru ceva ce folosim zilnic. Stilourile tradiţionale sunt, de regulă, produse care se aruncă, la un moment dat şi devin carcase de plastic care poluează mediul. WinkPen este eco-friendly şi poate fi mereu reîncărcat cu orice aveţi la îndemână prin bucătărie”, explică chiar creatoarea acestuia.

Refolosibil, sustenabil şi cu viaţă lungă – trei atribute care au convins, deja, 311 persoane să sprijine proiectul pe platforma Kickstarter, acesta adunând 22.351 de dolari din suma propusă de 47.000 de dolari, pentru ca produsul să poată ajunge pe piaţă. Mai multe detalii puteţi găsi în prezentarea video de mai jos, făcută chiar de Jessica Chan:

 

 

Sursa, foto şi mai multe detalii: Kickstarter

Puteţi citi şi:

VIDEO Stiloul 3D care desenează în aer

Adio, tastatură! Bun venit, scris în aer!


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger