Spa si wellness in Thailanda, episodul 6: By The Tree Spa

2

Desi nu afiseaza luxul de la Six Senses, inovativitatea Kamalaya sau super-atitudinea Silavadee, By The Tree este un spa fermecator si cinstit, care-si face treaba bine la preturi decente. Cum nu toata lumea isi permite sa dea niste mii de euro pentru o saptamana de relaxare si alint, va prezentam By The Tree Spa ca o optiune foarte interesanta pe segmentul mediu de pret.

de Brad Florescu, Foto: Brad Florescu, www.amazingrace.ro

In Asia de Sud-Est, oamenii cred ca arborii frangipani (o ruda a oleandrului) au puteri magice, fiind protejati de spirite care locuiesc in coroanele lor. Poate pentru a nu supara vreun astfel de spirit, proprietarii de la Destination Samui au decis sa nu taie batranul copac care le marca terenul, ci sa-l transforme in marca si protector al centrului Spa. Astfel incat, odata intrati la By The Tree, am inteles de unde vine numele. Spa-ul e construit la propriu si la figurat in jurul acestui copac spectaculos, care da naturalete, forta si mister ansamblului.

Afara, soarele urla din toate razele, dar la umbra copacului e racoare si liniste. Maseuzele pasesc fara zgomot, de parca nici n-ar atinge pamantul Sus, la etaj, unde ramurile frangipanului (permite-mi licenta) urca spre lumina, pluteste un norisor de abur. Nu e spiritul din coroana, e instalatia care asigura umiditatea pentru ca batranului ent sa nu i se usuce narile.

Oferta de spa rimeaza cu spiritul misterios si romantic al locului. Meniul e centrat pe tratamente cosmetice si de revitalizare, incluzand bai cu flori si ierburi, impachetari cu spirulina, body scrubs cu extract de trandafir sau tamarind, herbal steam, toate in jur de 30 de euro. Dar cele mai cautate tratamente signature sunt cele dedicate cuplurilor, care isi pot reitera juramintele in timpului unui program “Lover Forever” (Jacuzzi, rose body scrub, masaj aromatic suedez, 125 euro) sau „Sweethearts Together” (cele de mai sus, plus un herbal steam si un floral foot bath, 200 euro). Meniul complet, cu tot cu preturi, poate fi consultat aici.

O mare parte dintre produsele utilizate pentru tratamente sunt fabricate chiar in Koh Samui, sub eticheta By The Tree. Din pacate, nu le puteti cumpara pentru acasa.

Complexul Destination Beach Resort & Spa (in cadrul caruia functioneaza By The Tree) este situat in Bophut, in vestul insulei, aproape de port si de aeroport. Nu am avut posibilitatea sa vizitez camerele, dar din exterior arata foarte nou si foarte curat. La momentul la care scriem aceste randuri, pe site-ul complexului apar reduceri de 50-70% pentru luna august. Astfel, pentru un sejur de 7 nopti in camera deluxe, un cuplu va plati circa 900 de euro. Preturile includ toate taxele, internet Wi-Fi in camera, acces la centrul de fitness si la microbuzul care face ture zilnice prin Koh Samui. Au si motorete de inchiriat, cu 5 euro pe zi. Mai multe informatii pe www.destinationatsamui.com

Acest articol a fost realizat cu sustinerea One Fitness & Spa, primul centru de Wellness All-in-One din Bucuresti. www.onefitness.ro

Tags:2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger