Sondaj: Ambalajele reciclate și produsele eficiente energetic sunt cele mai utile pentru protejarea mediului

0

Majoritatea consumatorilor din toată lumea cred că producătorii care folosesc ambalaje reciclate și produse eficiente energetic au cel mai mare impact pozitiv asupra mediului, arată un raport Nielsen.

Reprezentanții companiei de analiză au intervievat online 25.000 de consumatori din 51 de țări. 83% dintre ei au spus că cele mai utile eforturi pentru protejarea mediului constau în fabricarea de produse eficiente energetic și folosirea ambalajelor reciclate.

Creșterea gradului de conștientizare asupra deșeurilor de ambalajeși percepția pozitivă a materialelor reciclate au dus numeroși retaileri pe Intenet, printre care Amazon și eBay, să înceapă folosirea ambalajelor reciclate și prietenoase cu mediul.

De asemenea, sondajul mai arată că doar 59% dintre respondenți sunt convinși de beneficiile asupra mediului ale alimentelor locale, 51% cred asta despre produsele fair trade și 44% cred că produsele care nu sunt testate pe animale au un beneficiu pentru mediu.

Un alt sondaj al percepției consumatorilor asupra atitudinii de mediu a companiilor, în cadrul căruia au fost intervievați 9.000 de oameni din Australia, Brazilia, China, Franța, Germania, India, Statele Unite și Marea Britanie, arată că majoritatea consumatorilor cred că cele mai verzi branduri sunt cele din domeniile îngrijire personală, băcănie și de casă.

Foto: Flickr / qmnonic

Sursa: Independent


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger