SkirtBike se desfășoară pe 2 iunie, în 11 orașe din România

0

afis-SkirtBike-Bucuresti 2013A început cu o plimbare în București, acum 3 ani, când 150 de femei au avut curajul să arate unui oraș întreg că pot fi frumoase, elegante și feminine pe biciclete. Inițiativa a avut un mare succes, având în vedere faptul că în 2012, SkirtBike a adunat peste 2000 de femei elegante pe biciclete, în 8 orașe din țară. Acum e rândul tău să te alături celei mai mari și mai frumoase comunități de bicicliste din România și să participi pe 2 iunie la SkirtBike – promenada femeilor elegante pe biciclete, ce va avea loc simultan în 11 orașe.

            Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Iași, Sibiu și Timișoara sunt punctele de întâlnire ale biciclistelor din comunitatea SkirtBike. Eşti aşteptată la defilare într-unul dintre oraşele menţionate mai sus pentru a inspira și încuraja și alte femei să meargă pe bicicletă!

www.skirtbike.ro și Asociația Green Revolution te invită la SkirtBike București începând cu ora 15.30 în Parcul A.I.Cuza (IOR), la statuia lui A.I.Cuza. Ia-ți bicicleta și bucură-te de cea mai elegantă defilare a biciclistelor din oraș, pe următorul traseu: Str. Baba Novac – Şos. Mihai Bravu – Bd. Ştefan cel Mare – Calea Floreasca – Bd. Mircea Eliade – Parcul Herăstrău (intrarea Pescăruş).

“SkirtBike este despre fuste și biciclete, însă în primul rând este despre oameni. Am creat o comunitate a biciclistelor, având în vedere faptul că 15 orașe din România și unul din Belgia vor face SkirtBike în 2013. În curând biciclistele vor pedala în alte 4 orașe: Deva, Craiova, Oradea și Târgoviște. Cea mai frumoasă parte este că femeile pedalează în orice colț al țării, în orice colț al lumii și o dată sau de mai multe ori pe an, se întâlnesc la o promenadă a lor!”, a declarat Andreea Toader – organizator Skirtbike București.

“Ne bucurăm să vedem că un numar tot mai mare de femei au înteles că bicicleta poate să fie un mijloc de transport alternativ și că nu este doar un accesoriu al frumuseții și libertății de mișcare. Așa încât, ne așteptăm ca pe 2 iunie, străzile Bucureștiului să fie invadate de fete vesele în ținute chic”, a declarat Raluca Fiser, președintele Asociației Green Revolution și co-organizator SkirtBike București.

 

harta Skirtbike Romania

 

Evenimentul se va încheia în Parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură, unde organizatorii au pregatit o serie de manifestări artistic culturale dedicate biciclistelor. Scriitoarea Lorena Lupu va lectura fragmente din romanul său Dona Juana, iar Chris Simion va povesti despre romanul/spectacol de teatru – Ce ne spunem când nu ne vorbim”. Cu scop caritabil, Limonada lui Iulian, va răcori participantele la promenadă, banii urmând a fi donați Secţiei de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie. Ultimele creații vestimentare ale studenților de la UNARTE nu vor lipsi de la finalul defilării, iar alţi 10 artişti vor participa la Atelierul handmade cu produse ce au ca temă bicicleta. Nu va lipsi tombola cu premii oferite de sponsorii SkirtBike, iar seara se va încheia pe ritmuri electro-pop alături de trupa Yelllow.

Organizatorii te aşteaptă la SkirtBike pentru a demonstra că pedalatul nu trebuie să fie doar un sport, ci şi o modalitate chic de deplasare urbană. Detalii pe www.skirtbike.ro

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger