Sesiune de zburat cu hamacul in Parcul Tineretului din Bucuresti

1

Sambata, 24 aprilie, de la ora 11.00, insula cu un pod din Parcul Tineretului din Bucuresti gazduieste primul session de „zburat” cu hamacele si nu numai. Cei interesati sa participe pot alege fie sa leneveasca pur si simplu intr-un hamac priponit intre doi copaci, fie sa-si faca vant cu unul deasupra apei, dintre salcii, cat de tare si cat de sus vor.

Echipa de la Minor Swing, care fabrica si comercializeaza hamace, si cea de la revista online HipMag.ro, organizatorii evenimentului de sambata, pun la bataie 5 hamace cadou pentru cei care se incumeta sa fie „cei mai inalti zburatori”.  „Va facem vant deasupra apei si apoi va lasam pe voi sa va dati cat vreti de tare si cat vreti de sus”, anunta ei. „Nu va ganditi ca va trebuie vreun talent anume sau o forta nemaivazuta, chiar e simplu! Tu stai in hamacul-leagan, cordelina si carabinele sunt deasupra ta, iar prietenul tau iti face vant”.

De cealalta parte, participantii fara pofta de adrenalina pot lenevi pur si simplu, in diferite pozitii, in hamacele legate intre copacii din Parcul Tineretului. In program mai sunt incluse numere de jonglerie si mers pe sfoara (slackline) – despre care organizatorii spun ca nu este periculos, la fel ca „zburatul” cu hamacul, sfoara fiind amplasata la o distanta mica fata de sol pentru doritori.

Mai multe amanunte despre „zburatul” cu hamacul gasiti in articolul Mecanicul de biciclete care zboara cu hamacul, de pe TOTB.

Tags:Un comentariu

  1. Pingback: MAKE A POINT BLOG « Cum a prins viata ‘Morarilor’

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger