Serviciul de răpiri consensuale

0

Inspirat de filmul The Game, în care lui Michael Douglas i se înscenează cea mai periculoasă aventură din viața lui, Adam Thick, un fost escroc care a făcut pușcărie pentru contrafacere, a deschis în Detroit, SUA, o companie care se numește Extreme Kidnapping (“Răpiri extreme”, în traducere liberă) și care aranjează răpiri consensuale. Tarifele variază de la 500 la 1 000 de dolari. Revista GQ a plătit 1 500 de dolari companiei pentru ca jurnalistul Drew Magary să fie răpit și terorizat.

 

via Boing Boing

 

De-a lungul unei întregi nopți, Magary este torturat și terorizat în limitele angajamentului stabilit cu Extreme Kidnapping și descrie pentru revista americană întreaga experiență, care include câteva momente de spaimă reală și unul reflexiv, la final, în care compară ce a trăit cu experiența unui prieten care a fost răpit și reținut de teroriști.

Romeo m-a plesnit tare peste față, mult mai tare decât fusesem lovit toată noaptea. Apoi m-a electrocutat cu un pistol cu electroșocuri. Apoi Cody a aruncat apă rece peste mine, care a fost cel mai urât lucru de până atunci. Când te atinge cineva cu un pistol cu electroșocuri, durează o secundă. Când cineva aruncă apă rece pe tine, te face să te simți groaznic ore în șir. Nu mă gândisem la apa rece înainte de asta. Mă gândisem la arme, la bastoane de cauciuc și la cuțite. Nu mi-aș fi imaginat niciodată cât de mult o să-mi doresc să fiu uscat. Acum aș primi cu bucurie electroșocuri în schimbul unui tricou nou.

Adam Thick își răpește clienții sub amenințarea pistolului și îi ține ostatici timp de patru ore contra sumei de 500 de dolari. Cu 1 000 de dolari se pot cumpăra 10 ore și o doză de sadism personalizat. GQ a fost curioasă să vadă ce se poate face pentru 1 500 de dolari. Clienții au la dispoziție mai multe opțiuni, ca în cazul oricărui serviciu. Își pot alege chiar și persoana care să-i răpească; Drew Magary a putut alege între malaci standard și o echipă de femei sexi îmbrăcate în fuste mini – pe care le-a refuzat pentru că e căsătorit și nu i se părea un scenariu realist. Apoi i s-a prezentat și un meniu al torturii. Totodată, clienții trebuie să fabrice și povestea din spatele răpirii – motivul pentru care sunt răpiți și ce vor exact răpitorii de la ei. Pot fi agenți secreți sau oameni care au fost confundați cu adevărata persoană ce trebuia răpită. Jurnalistul încearcă și o explicație pentru apelarea la un astfel de serviciu:

Dacă vi se pare respingător ca oamenii să plătească pentru a fi răpiți, într-o vreme în care altora li se întâmplă pe bune asta, faza e că trăim o perioadă în care o viață normală nu este suficientă pentru mulți americani. Dacă te uiți la multe filme și la televizor (cum fac eu), ajungi să tânjești după o viață mai mult cinematică decât tihnită. Experiențele sunt cele mai noi și mai sexi obiecte de lux.

Citiți întreaga poveste a răpirii jurnalistului american pe GQ.

Foto: Flickr/Orange_Beard

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger