Seria deceselorîn masă continuă cu vaci și bivoli: 10.000 în Vietnam, 200 în SUA

4
Foto:EPA

Seria deceselor în masă în rândul animalelelor continuă, însă de data aceasta pe un nou continent. Peste 10.000 de vaci și bivoli au murit în ultimele zile în Vietnam și mai bine de 200 în statul american Wiscounsin. Vestea a fost confirmată și de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale din Vietnam, care a enunțat condițiile meteo drept principală cauză a acestor evenimente. În cazul evenimentelor din SUA încă nu s-a descoperit un motiv clar al deceselor.

În cazul Vietnamului există o incertitudine privind numărul exact al animalelor decedate. Dacă Huffington Post anunță 10.000 de decese, spunând că numărul acestora poate ajunge până la 13.000, Fox News estimează 20 de mii de animale moarte și șapte decese în rândul populației. Cauza acestor decese sunt vremea neobișnuită și frigul nemaivăzut. Potrivit Associated Press, temperatura a ajuns la cote record, de -3,6 grade Celsius, ceea ce nu este deloc obișnuit în această regiune.

Despre Wiscounsin relatează NY Daily News, care scrie că vacile moarte au fost descoperite de proprietarul lor când s-a dus să le hrănească dimineața. Cauza deceselor nu este deloc clară, cel mai posibil scenariu în acest moment fiind infectarea animalelor cu un virus. Oficialitățile au anunțat că aceste decese nu prezintă pericol asupra oamenilor, potrivit Fox News, însă nu au dat clarificări privind cauza incidentelor.

Citiți și:

VIDEO. Sute de păsări găsite moarte în SUA au fost ucise de guvernul american

VIDEO. Apocalipsa păsărilor: Încă 300 de cadavre

Incidentele continuă: Sute de păsări moarte în California și Missouri, mii de pești morți în Chicago

Mister elucidat: Păsările căzute din cer în Italia au murit de indigestie

Păsările moarte, căzute din cer sunt cazuri rare, dar nu apocaliptice

Misterul continuă: Încă o mie de păsări şi 40.000 de crabi morţi, de data asta în Italia şi Anglia

Păsări moarte cad din cer în Suedia, iar milioane de cadavre de peşti sunt raportate în SUA, Brazilia şi Noua Zeelandă

Tags:4 comentarii

  1. Se intampla foarte multe lucruri ciudate, numai ca noi nu suntem atat de atenti ca sa le observam pe toate. Cred ca ar fi bine sa nu cautam cate un motiv la fiecare fenomen care se petrece, ci sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne fie alaturi in ceea ce urmeaza.

  2. oana ai dreptate insa te corectez un pic, si vb depsre romani si prin urmare zic: Romanii sunt foarte ocupati cu promovarea pitipoancelor si datul vinei pe unu si pe altul, din murit animale nu se face “raiting” noi promovam nulitati, ii facem actori, le urmarim viata ..asta se cauta la gradul de cultura al majoritatii romanilor…
    semnat: un roman care fara sa vrea asista la “carnagiul” asta de prin reviste cautand ceva interesant

  3. Pingback: Boala vacii nebune este aproape extinctă la nivel global » Think Outside the Box

  4. Pingback: Concluzii oficiale: Există o teorie pentru moartea păsărilor, însă peștii vor rămâne un mister pentru todeauna » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger