Semnează petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească

2

Caravana națională „ALTFEM” va fi prezentă sâmbătă 27 octombrie și duminică 28 octombrie 2012, în intervalul orar 12.00 – 20.00 pe strada Lipscani, în spatele BNR din București. TBWABucurești alături de partenerii săi, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) și ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei (AMP) dau startul caravanei ALTFEM – Semnează petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.

 

 

Caravana va străbate și alte 12 orașe din restul țării, oferind posibilitatea oricui de a schimba istoria, semnând petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.

Nu se propune încă o campanie de conștientizare, ci prima campanie care încearcă să schimbe ceva. O serie de personalități din România au semnat pentru schimbarea imaginii femeii în societate, pentru o istorie scrisă de toți românii, pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească. Printre susținători s-au numărat atât oameni politici cât și jurnaliști printre care: Elena Udrea, Theodor Paleologu, Carmen Moldovan, Antonio Momoc, Cristina Țopescu sau cunoscutul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe.

Oricine poate schimba istoria semnand pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca.

Cofinanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, proiectul strategic va avea o durată de 24 de luni. Proiectul își propune îmbunătățirea percepției asupra rolului profesional și social al femeii și creșterea gradului de conștientizare a experților și operatorilor mass media, a partenerilor sociali, a organizațiilor societății civile, a autorităților publice din domeniul muncii și audiovizualului și a femeilor, în general, asupra problematicii egalității de șanse pe piața muncii.

Tags:2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger