Se lanseaza o gama de tigari eco, care distrug sursa primordiala a poluarii: Omul

9

Executivii de la Philip Morris au anuntat lansarea unui brand nou de tigari, denumit „Marlboro Earth”. Noile tigari vor avea acelasi gust unic, ca toate tigarile Marlboro, dar vor fi de trei ori mai nocive, pentru a proteja Pamantul, distrugand cea mai mare amenintare a lui: omul, ne informeaza Onion News. Chiar daca stim ca baietii de la Onion News fac glume multe, tot n-am rezistat sa va impartasim stirea creata de ei.

articol preluat de pe Onion News

“Omorand amenintarea numarul unu a planetei, noul Marlboro Earth va afea un efect benefic pe termen lung asupra sanatatii ei”, citeaza Onion News declaratia purtatorului de cuvant Janet Weiss, completand ca, “daca toata lumea se implica in proiect si creaza o miscare fumatoare-verde, impreuna vom putea eradica practicile distructive ale oamenilor”.

Potrivit celor de la Onion, in declaratie se preziceaza ca noile tigari vor contine substante cancerigene puternice, care, acumulandu-se in plamanii fumatorului, vor distruge incetul cu incetul toate organele vitale. Publicatia citeaza si un apel care invita toata lumea sa inceapa cat mai devreme programul, pentru binele Pamantului.

Onion News are un sfat util si pentru cei care tanjesc dupa o amprenta de carbon cat mai apropiata de zero, spunand: “Fumeaza aceste tigari curate si noi cu fiecare ocazie si ai sansa de a ajunge la un impact 0 in cel mai scurt timp”. Aviz pentru Caveman-i. 🙂

Se pare ca si testele initiale au avut mare succes. Voluntarii fumatori, care au testat produsul, simteau de multe ori pe zi nevoia de a face ceva pentru mediu, iesind din birou pentru a fumea cat mai des.

Tigarile, ne spune Onion News, vor avea acelasi gust cu care ne-a obisnuit Marlboro, insa vor contine de aproape de trei ori mai mult gudron si monoxid de carbon si vor avea un impact mare asupra aglomeratiilor urbane, suprapopularii si a poluarii.

Avand in vedere ca Onion News se ocupa cu fabricarea unor stiri extrem de haioase, n-avem cum sa luam nici stirea lor in serios. Insa am vazut acum cativa ani o tigara intitulata „Black Death” si am observat ca in Regatul Unit a existat o marca numita „Death”. Se pare ca industria s-a miscat mai repede decat cei de la Onion News.

Ramane sa vedem daca in urma acestei stiri apare vreo marca noua si pe piata americana.

Foto: Flickr – isabel_bloedwater

Tags:9 comentarii

 1. amuzant e ca ecologistii din ziua de azi seamana din ce in ce mai mult cu un personaj din batman, interpretat de uma thurman. cu totii vor distrugerea umanitatii…

  • Nu ne dorim distrugerea umanitatii, ci o umanitate mai responsabila care sa intealaga faptul ca nu este singura specie de pe pamant. Si, mai important, sa inteleaga faptul ca trebuie sa te gandesti la cei ce vor urma dupa tine, nu doar la propria persoana.

 2. sigur. a fi preocupat de simbioza necesara intre omenire si restul planetei e o chestie laudabila. problema e cand ecologia se trasforma intr-o ideologie extremista in care valorile umane sunt subsumate, teoretic, unor valori mai inalte (care or fi alea?), iar practic unor interese politice de doi bani.

  • AI dreptate Vali. Din pacate toate ideologiile, mai bune sau mai rele, sunt coruptibile – politic, extremism, etc. Cu toate acestea, marea majoritate a ecologistilor sunt oameni care isi doresc sa aibe si copiii lor un copac in parc sau sa vada animale nu numai la televizor.
   Partea cea mai proasta este ca, asa cum suntem noi formati, retinem cel mai adesea exemplele negative. Si asa ajunge ecologia un buzz sau extremism, in loc sa fie ceea ce trebuie – o miscare care sa ajute planeta si, prin aceasta, omenirea.

 3. Pingback: Dr. Google. O sursa incompleta si periculoasa de informatii » Think Outside The Box

 4. Pingback: Tigara electronica, dar si… ecologica » Think Outside The Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger