Se caută voluntari pentru alegeri corecte

2

Tineri și studenți din toate universitățile bucureștene, indifferent de profil, care au interes pentru politică și dorința de participare la viața public sunt invitați de organizațiile neguvernamentale Miliția Spirituală și Asociația Pro Democrația să fie observatori la alegerile din 9 decembrie.

 


ONG-urile caută voluntari în vederea:

asigurării unui proces electoral corect, care să garanteze transformarea preferințelor cetățenilor în mandate parlamentare reprezentative,

participării cetățenilor la procesul prin care se asigură reprezentarea în forurile decizionale ale Statului,

asigurării că rolul societății civile, și prin urmare al nostru, al tuturor, este și acela de a controla mecanismele prin care se promovează actorii politici în posturile de decizie,

oferirii posibilității tinerilor să înțeleagă mai bine mecanismele electorale și modul cum funcționează acestea în practică.

Condiția esențială este ca potențialii candidați să nu fie membri de partid. Asociația Pro Democrația va asigura pregătirea observatorilor în prima săptămână a lunii decembrie. Înscrierile se fac la adresa de mail [email protected], până la data de 1 decembrie.

 


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger