Se caută tineri cu spirit civic pentru tabăra de activism CRIM

0

Miliția Spirituală organizează în luna iulie 2014 a doua ediţie a taberei de activism CRIM pentru 25 de tineri. Așadar, dacă ai peste 18 ani și vrei să fii tu schimbarea pe care o dorești în societatea românească, Miliția Spirituală te invită să aplici pentru a participa la şapte zile de activităţi de învăţare experiențială ce vor avea loc în munții Piatra Craiului.

 

tabara

Programul celor şapte zile cuprinde o serie de ateliere în cadrul cărora participanţii vor deprinde: tehnici de consens, noţiuni legate de drepturile omului, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, comunicare și jurnalism cetățenesc etc. Fiecare participant va fi implicat în diferite activităţi de grup: organizare, gestionarea resurselor, gătit, jocuri şi altele. Miliția Spirituală asigură transportul şi hrana, și se ocupă și de corturi și saci de dormit dacă nu aveți.

Din stradă în munţi!

Tabăra de activism se adresează tinerilor care vor să înţeleagă activismul şi să fie pregătiţi să se implice în treburile Cetății. Protestele din toamna anului 2013 ne-au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii. În acest context, mai mult ca oricând, Miliția Spirituală îşi propune să îi aducă împreună pe aceia care înţeleg că trebuie să se angajeze în acţiune, dar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. În tabăra CRIM participanții își vor dezvolta, prin jocuri și experimente, anumite abilităţi de grup şi individuale, vor învăța să accepte provocările, să preia iniţiativa, să își asume riscuri, să își dezvolte atenţia distributivă, disciplina, toleranţa, gândirea practică și ascultarea activă, să își descopere limitele și să le depășească, să creeze sinergii.

Cum poţi participa la tabăra CRIM?

Dacă vrei să participi la tabăra CRIM, scrie un text de maximum 250 de cuvinte despre ce vrei să schimbi. Trimite scrisoarea împreună cu CV-ul la adresa: [email protected], până pe data de 10 iulie 2014, inclusiv.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger