Scrisori din Copenhaga: „Nu mai beti niciodata Coca Cola”

1

Intr-o conferinta de presa improvizata, doi activisti de mediu dati drept angajati ai companiei de bauturi racoritoare au dezaprobat cu tarie ipocrizia ecologica a “angajatorului” lor si abuzurile privind drepturile omului in cadrul evenimentului pe probleme de climat din capitala Danemarcei. Unii dintre participanti au promis solemn ca nu vor mai bea in viata lor produse Coca Cola.

Conferinta de presa a fost inscenata de trupa de activisti Yes Men, care a jucat rolul a doi responsabili cu PR-ul ai gigantului american, sub numele de Frank Guerrero si Stacia Van Wooten, reusind sa obtina 20 de angajamente de renuntare la consumul de Coca Cola din randul participantilor.

Angajamentul suna asa:

Eu, (numele), cu deosibita consideratie fata de crimele impotriva omenirii si a planetei, de acum inainte, cat voi mai avea de trait, nu voi mai bea Coca Cola pana cand compania va renunta complet la furtul de apa din cadrul comunitatilor din India, la impiedicarea organizarii sindicatelor in Columbia si la incercarile asidue si absurde de spalare ecologica din categoria ‘sticla sperantei’.

Citeste si Boicot Coca Cola in India

Tags:Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger