Sătui de iarnă, poliţiştii din Kentucky vor s-o aresteze pe prinţesa Disney din “Frozen”

0

Ne-am obişnuit deja ca în ultimii ani, iarna să fie tratată de media ca inamic public. Viscolul, troienele de zăoadă şi temperaturile sub zero, care odată erau îndurate cu bucurie şi stoicism, sunt acum anunţate alarmant de presă drept “iadul alb” sau “marea urgie.” Se pare că febra acestei ostilităţi la adresa iernii e foarte răspândită, iar poanta pe care nişte poliţişti americani au făcut-o de curând ne face să ne întrebăm dacă în viitorul apropiat nu vom asista şi la un protest la adresa iernii.

 

enhanced-24097-1424385178-2

 

Statul Kentucky a avut recent parte de câteva zile de iarnă cam geroase, când tempertaurile au coborât până aproape de -30 de de grade Celsius. Exasperaţi, poliţiştii de la departamentul local au anunţat că emit un mandat de arestare pe numele Reginei Elsa, protagonista din celebrul film de animaţie Frozen, realizat de studiourile Disney.

“Suspecta este o femeie blondă şi ultima oară când a fost văzută purta o rochie albastră lungă. De asemenea, are obiceiul să înceapă brusc să cânte Let It Go!“, arată un comunicat al poliţiei, transmis în reţelele sociale. Agenţii de ordine au mai menţionat că suspecta este periculoasă şi că locuitorilor nu li se recomandă să interacţioneze direct cu ea. Regina Elsa este binecunoscută pentru forţa ei magică de a controla meteorologia, invocând zăpada şi gheaţa după bunul său plac.

Dacă poliţiştii americani i-au asigurat pe locuitorii din Kentucky că, în ciuda vremii ostile, vor face toate eforturile ca circulaţia să fie în regulă, în ceea ce ne priveşte, nu ne dorim o recidivă a iernii, tocmai pentru că autorităţile române au demonstrat de multe ori că nu pot face faţă capriciilor de care dă dovadă Regina Elsa.

Sursa: Huffington Post


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger