Sâmbătă, la Scrie despre Tine se construiesc baricade

0

Comunitatea de povestitori a atelierului de pe Budişteanu 26 se adună sâmbătă, de la 20:00, pentru a rezista prin poveşti şi experimente de povestire presiunii sociale a Sfântului Valentin. Dornici să nu cadă în mrejele social-depresive sau excesiv-sărbătoreşti ale unei sărbători supralicitate, povestitorii de la Scrie Despre Tine au organizat o petrecere la care toţi cei care participă vor putea construi împreună un mare puzzle de poveşti.

 

bloody

 

“Documentăm poveşti despre prime săruturi şi ciocniri furtunoase între oameni, one-night stands şi momente de relaţie bizare, cele mai lame amintiri de dragoste şi alte micro-istorii pe tema asta. Clişeu sau ne-clişeu, toţi avem poveşti de genul acesta, şi cu ocazia lui Bloody Valentine ne-am hotărât să petrecem seara de sâmbătă împreună, adunându-le şi construind un text colectiv,” arată comunicatul de presă.

Sâmbătă, după spectacolul Eu şi Cristina, de la ora 20.00, care va avea loc la Casa Scrie despre Tine, se va deschide un party al micro-istoriilor de dragoste. Materialele adunate la acest eveniment vor fi publicate în numărul 4 din Foaia Scrie despre Tine şi pe site-urile şi pagina de Facebook.

Piesa Eu şi Cristina e un experiment vizual şi emoţional, o poveste brută, mai aproape de zona thriller decât de iepuraşi roz, care ne băga în atmosfera de Bloody Valentine.

Pe meniu: bloody mary, bloody limonada şi bloody good food.

Rezervări şi întrebări la [email protected] Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger