FOTO Salvați Roșia Montană cu mărțișoare

4

Dacă sunteți prin Cluj și n-ați apucat să cumpărați mărțișoare, nu trebuie decât să ieșiți la plimbare sau la o bere undeva prin centru și sigur veți da de voluntarii campaniei Salvați Roșia Montană, care sunt neobosiți, alăturile de coșurile lor pline de mărțișoare realizate manual. În ultima săptămână, susținătorii acestei cauze au făcut un atelier în toată regula, de unde au ieșit sute de discuri mici și albe, pe care sunt pictate logoul deja celebru și mesajul pe care piețele și presa îl cunosc deja foarte bine: ”Salvați Roșia Montană”. Prețul unui astfel de mărțișor este liber, fiecare fiind invitat să ofere o donație după chef și buzunare, banii obținuți urmând să fie donați campaniei. Foto: Leona Semian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4 comentarii

    • Captain Planet on

      Din păcate, nu credem că au fost inițiative similare la București, dar vă putem ajuta să luați legătura cu cei din Cluj, dacă doriți 🙂

  1. O initiativa foarte frumoasa, dar ma tem ca nu o sa-i ajute cu nimic pe rosieni si Rosia Montana, asa cum se pretinde ca este scopul acestei asociatii.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger