Salvarea unui pui de elefant (video)

0

Se spune că elefanţii nu uită niciodată nimic. Dacă e adevărat, atunci gestul de ajutor făcut de nişte oameni inimoşi în sprijinul unui pui de elefant aflat în pericol ar trebui să fie păstrat de simpaticul mamifer în memorie pentru totdeauna.

 

 

La începutul săptămânii, membrii Amboseli Trust for Elephants din Kenya au primit vestea că un pui de elefant în vârstă de 8 luni căzuse într-un puţ şi nu mai putea să iasă de acolo, în ciuda eforturilor disperate ale mamei sale, care a tot încercat să îl scoată afară. Specialista în conservarea mediului Vicki Fishlock şi echipa ei au pornit spre locul cu pricina, sperând să îl poată ajuta pe puiul de elefant – şi au reuşit să îl scoată din puţ cu ajutorul unor frânghii puternice şi cu multă răbdare.

„Din fericire, vestea despre situaţia puiului a venit la timp, adică dimineaţa devreme, astfel încât am putut ajunge la locul faptei înainte ca mama puiului să fie forţată să părăsească zona, din cauza localnicilor care îşi aduc acolo turmele de vite la adăpat. A fost o situaţie cu final fericit, suntem bucuroşi că am putut reuni puiul cu mama sa”, spun reprezentanţii Amboseli Trust for Elephants. Iar reuniunea celor doi a fost de-a dreptul înduioşătoare.

 

 

Sursa: TH


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger