Roți de bicicletă care se umflă singure

2

PumpTire este prezentat drept primul cauciuc de bicicletă din lume care se umflă singur și care se află acum pe site-ul de proiecte Kickstarter, în căutare de finanțare. Echipa din spatele produsului speră să adune îndeajuns de multe donații încât să-și răspândească produsul în sânul cicliștilor de pretutindeni.

Acesta constă dintr-un cauciuc, un tub și un ventil detașabil.  Tubul interior se prinde de cauciuc pentru a permite aerului să circule din cauciuc în tub. Odată atinsă presiunea dorită, pompatul se oprește. Ventilul detectează creșterea presiunii și blochează aerul. Compania PumpTire are de gând să facă două produse finale, unul pentru bicicliștii amatori și un altul pentru cei care vor să obțină performanță. Pentru asta, echipa din spatele proiectului speră să adune 250.000 de dolari din donații. Urmăriți mai jos pledoaria fondatorului proiectului pentru obținerea acestor bani.

Sursa: Physorg

 


2 comentarii

  1. E prima data cand intru pe blogul asta. Felicitari pentru blog si pentru ce ai scris. In legatura cu cei care vin sa comenteze pe acest blog, vad ca unii chiar sunt in tema, ceea ce evident da un plus blogului. Sper sa am timp sa intru cat mai des si sa vad ce se mai intampla p-aici.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger