România la Pungești. Apel la mobilizare națională

5

Rezistența Pungești a lansat pe Facebook un apel la solidaritate și mobilizare națională pentru susținerea cauzei din comuna vasluiană, invitând cât mai mulți oameni la Pungești pe data de 7 decembrie. “Este nevoie de noi toți la Pungesti, pentru a-i ajuta pe cei din Rezistență și pentru a opri instalarea primei sonde din Județul Vaslui!”. Pentru o bună organizare a transportului, în funcție de zonele țării de unde vor veni participanții, protestatarii pun la dispoziție și un grup de car sharing pentru ca oamenii să călătorească împreună, mai economic și mai eficient.

 

 

* Deplasarea cu autocarul nu este recomandată, deoarece, din experiența anterioară, autocarele sunt urmărite și trec printr-o serie de filtre care întârzie, cu câteva ore bune, sosirea la destinație.

* Să aveți toate actele la mașină în regulă: trusă de prim ajutor, triunghi etc. în cazul în care veți fi opriți la controale pe drum sau în zona taberei.

* Este important să vă planificați timpul în așa fel încât să rămâneți până cel puțin duminică. Localnicii sunt sunt foarte demoralizați și speriați și au nevoie de oameni curajoși care să îi sprijine atât moral, cât și în acțiunile întreprinse pentru blocarea instalării sondei.

* Se va face o listă de cazări la localnici, care va fi anunțată pe wall-ul acestui eveniment, însă este bine să vă aduceți cu voi saci de dormit.

Ordinele interventiei jandarmilor la Pungeşti au fost date direct de la Bucureşti! Jandarmii au aplicat o logică de război care a călcat în picioare drepturile omului şi a dărâmat paravanul democraţiei româneşti! Pungeşti e sub asediul acestor forţe, în timp ce Jandarmeria şi reprezentanţii Guvernului dezinformează şi acoperă abuzurile, iar presa nu este lăsată să se apropie de Tabăra de Rezistenţă.

Românii nu trebuie să fie o nație de sacrificiu! Prin implicarea tuturor care conștientizează pericolul fracturarii hidraulice și implicarea lor în luptă pentru stoparea acestui genocid, România poate fi salvată.

Statul, guvernul și instituțiile, la căror rol este de a ne apăra și de a acționa în interesul cetățenilor, au dovedit deja că servesc doar interesele corporațiilor străine, respectând ordine venite din partea interlopilor internaționali, încălcând legea și abuzând cetățenii.

Având în vedere că justiția și statul nu sunt de partea noastră, devine foarte clar că doar prin exercitarea unei presiuni semnificative, cel puțin la fel de seminificativă ca și numărul nostru, asupra lor, uniți, ne putem salva. Astfel, doar noi, oamenii, care reprezentăm majoritatea suverană, avem responsabilitatea de a ne revendica drepturile la o viață sănătoasă, armonioasă, așa cum ne-a fost dată să o trăim pe Pământ.

Situația din Pungesti și update-uri din teren: http://www.vrn.ro/chevron-si-jandarmeria-au-pornit-in-toiul-noptii-un-nou-asalt-la-pungesti

Live Stream: www.ustream.tv/channel/tv-pungesti

Evenimente în toată țara:

Moșna – https://www.facebook.com/events/558225877578518/
Deva – https://www.facebook.com/events/683617961672204

 

Accesați și:

Greenpeace:  Deservind Chevron, jandarmii reduc la tăcere sătenii din Pungești

Vești de la Pungești: ”E scenariu de război aici”

Pungești sub asediu

Ia-ți tigăile și marș acasă în America mă-tii!

Tags:5 comentarii

  1. “România poate fi salvată.”

    ia dezvolta tu aceasta afirmatie… cum poate Romania fi salvata prin stoparea fracturarii…

    de unde le scoateti frate ?

    asta e marea problema a Romaniei? Daca oprim asta nu vor mai fi copii care nu vor avea ce sa manance ? Nu vor mai exista copii privati de dreptul la educatie ? Se vor construi scoli si spitale unde este nevoie de ele singure? cum anume se va salva Romania?

  2. felicitări, Think Outside the Box, aţi luat postaci! ăştia sunt un fel de păduchi care însoţesc, fidel, orice publicaţie sau orice activist serios. Sunt un fel de certificat de autenticitate. În momentul când la coada câte unui text încep să apară lătrăii, e semn că ‘se merită’ făcut ceea ce se spune în text. În consecinţă, ne vedem la Pungeşti!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger