Ro Club Maraton: Să alergăm pentru copiii bolnavi de leucemie!

0

Ro Club Maraton își propune să strângă suma de 20.000 de euro pentru a cumpăra trei monitoare vitale pentru cei 5.000 de copii bolnavi internați anual la Institutul Clinic Fundeni. Pentru a realiza acest lucru, organizatorii pun la cale Crosul Aripi Deschise, care va avea loc pe 29 octombrie în parcul Alexandru Ioan Cuza din București.

Crosul va avea probe speciale pentru copii, pentru medici, pentru supraviețuitorii cancerului, dar și probe pentru alergătorii care susțin cauza. Ro Club Maraton ne invită la alergat pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de leucemie, limfoame, talasemie, hepatite cronice, precum și pe copiii care fac dializă.

Taxa de participare – 25 de lei pentru cursa principală și 10 lei pentru cursa popular – este o donație în contul campaniei. De asemenea, poți participa ca voluntar la organizarea crosului sau prin cumpărarea unui tricou inscripționat cu logo-ul campaniei. Dacă nu poți participa la cros, dar vrei să-i susții pe cei mici, poți dona în conturile deschise de Asociația Ro Club Maraton.

Companiile se pot implica prin cumpărarea unor seturi de tricouri care vor fi inscripționate cu logo-ul firmei și vor fi purtate la concurs.

Te poți înscrie la cros pe site-ul evenimentului, unde poți afla și toate detaliile despre donații și implicare.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger