RMGC vă închide televizoarele

13

Sub deviza “make a good thing out of a bad one”, vă invităm să profitaţi de un “dar” pe care ni l-a făcut RMGC Gold Corporation: datorită acestei companii, ca şi publicitarilor de la Leo Burnett, conduşi de Bogdan Naumovici, avem ocazia de a vedea zilnic unele din cele mai dezgustătoare reclame din istoria industriei româneşti de gen. Asta ne pune pe gânduri.

via Cornel Vîlcu

Suntem noi stăpânii televizorului, sau l-am lăsat să ne stăpânească el pe noi? Avem realmente nevoie de el, multe ore pe zi, sau doar ni s-a insinuat în sânge ca o nicotină? Şi toate celelalte mari întrebări existenţiale, legate de rostul speciei noastre în Univers etc. etc.

Astăzi există o soluţie

Participanţii la acest eveniment îşi asumă o cură de media-detoxifiere. Radicală sau minimal(ist)ă, după puterile fiecăruia. Da, o acţiune dirijată şi împotriva Proiectului Roşia Montana; dar, mai ales, una care produce sănătate. Puţin câte puţin.

ÎN MOMENTUL CÂND ÎNCEPE O RECLAMĂ RMGC, atunci când vezi ochii goi ai Sandei Lungu sau mâinile tremurânde ale lui Carol Mignea, ÎNCHIDE TELEVIZORUL. Nu schimba doar canalul – cum ştim că faci de obicei (de obicei, publicitatea e cam la aceleaşi ore peste tot). ÎNCHIDE-L MĂCAR 5 MINUTE, dar de preferat mai mult, cât hotărăşti tu că e bine.

Fă-ţi un bine ţie, fă-le un bine prietenilor tăi invitându-i să ţi se alăture în această acţiune atât de simplă, de aparent nerevoluţionară. IA O GURĂ DE AER – ascultă nişte muzică, sau doar priveşte la pereţi, sau, dacă te ţin nervii, gândeşte-te la viaţa ta. Şi fă-le, indirect, un mare bine televiziunilor. În momentul în care celelalte companii care îşi fac publicitate vor înţelege că reclama rmgc o omoară şi pe-a lor, vor pune presiune (căci banul vorbeşte), şi poate nivelul advertising-ului va creşte un pic.

Dacă realmente simţi că poţi face asta, măcar 5 minute de linişte-şi-realitate (aparent contrast. Dar cine ţi-a spus asta? tot televizorul) după FIECARE reclamă RMGC, anunţă-ne aici printr-un ATTEND. Şi indiferent dacă tu, personal, te simţi în stare de cura pe care o recomandăm, vorbeşte-le şi celorlalţi despre ea.

Please share. Te vei simţi mai bine.


13 comentarii

  1. Oamenii aceia care apar la Tv sunt doar niste exemple de oameni amarati si disperati dupa un loc de munca, care sa le aduca un venit!!! Gnaditi-va cat de disperati sunt daca au ajuns sa-si incalce orice urma de demnitate , numai ca sa fie ajutati!!!

  2. Parca as fi citit un articol care ar fi fost scris de Martorii lui Iehova, ppe bune care te indeamna mai degraba sa citesti o carte de religie decat sa te uiti la tv!!!! Jalnic si patetic in acels timp!!

  3. Ma ingretoseaza cumplit reclamele mincinoase, penibile si desantate ale Gold Corporation care sfideaza inteligenta romanilor. Ma lovesc de ele pe toate canalele, incat am ajuns sa nu ma mai uit la televizor decat la stirile TVR1 si la emisiunea lui Moise Guran de la TVR2. Ca urmare o sa renunt si la abonamentul prin cablu imediat ce se va implini sorocul contractului, cat de curand. Totusi nu inteleg de ce conducerea televiziunilor accepta cu atata usurinta sa faca reclama unui program antiromanesc. Aceasta reclama promovata este infinit mai nociva de reclamele contra fumatului.

    • Daca reclama in care apar oamenii erespectivi si isi spun povestea e mincinoasa asta isneamna ca ei defapt o duc bine, au bani sa traiasca si ca totul e de fatada, cel putin asta inteleg eu prin reclama mincinoasa. Tu crezi ca ei nu vor sa o duca mai bine ? Dute acolo sa vezi care e situatia inaitne sa spui ca sunt niste mincinosi, daca nu acolo atunci in alta zona defavorizata sa vezi cum traiesc cateva persoane dintr-un ajutor social

  4. Vai cat de jalnic, cum poate cineva sa ceara asa ceva!!!!Sunt niste oameni disperati care ca si majoritatea dintre noi, au nevoie de un loc de munca si de un venit stabil!!!

  5. si mie mi se pare una dintre cele mai dezgustatoare reclame, din cauza povestilor din spatele lor. Nu iti vine sa crezi in ce situatie au ajuns oamenii aia si cum scria si “Huffington Post”, ei traiesc cu doar 6 ron/zi. Cum sa nu simti dezgust pt un stat care nu face nimic pt oamenii astia, nici nu creeaza locuri de munca, nici nu opreste amanarea de 14 ani a proiectului care le-ar oferi joburi!

  6. Hai sa ne luam de ei ca e vina lor ca nu sunt locuri de munca, nu ? Eu am intrat si pe site-ul unde sunt prezentate povestile si chiar sunt niste oameni care au nevoie de ajutor. Fie prin proiectul asta fie prin altul trebuie ajutati. Ca ei mai sunt si altii in tara

  7. Nu e de munca domne, nu e de munca. Orogul necultivat, gradina nesapata, iarba necosita, merele neculese de le mananca caprele de pe jos, da nu e absolut nimic de munca. Sa vina canadienii sa ne dea de munca, sa avem si noi un venit ca suntem disperati. De paispe ani bem pe datorie!

  8. Pingback: ”RMGC caută noi talente pentru noi spoturi TV. Cu forța.” | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger