Reverse graffiti scoate la iveală Curator.ro

0

Prin reverse graffiti, www.Curator.ro a ieşit la iveală. Fără spray-uri sau vopsele, folosind doar apă sub presiune, Curator.ro şi-a făcut loc în oraş într-un mod cât se poate de natural şi curat.

 

Reverse graffiti, cunoscut şi sub numele de “clean tagging” sau “green graffiti”, este o metodă prin care poţi crea imagini temporare prin îndepărtarea prafului de pe o suprafaţă. Este o tehnică prietenoasă cu mediul, folosită de-a lungul timpului şi de artişti precum Moose şi Bansky .

Curator.ro a folosit metafora afişării numelui pe curat în praful de pe stradă, pentru a sublinia misiunea site-ului: selectarea conţinutului video de calitate care îi prinde, îi topeşte, îi emoţionează, îi motivează şi îi ţine cu ochii mari şi urechile ciulite pe iubitorii de filme.

 

 

Platforma Curator.ro îi serveşte pe cei care s-au săturat să-şi strice ochii cu clipuri slabe care n-au nimic de zis. Face treaba pentru iubitorii de filme şi filtrează pentru ei clipuri de toate felurile, alese pe sprânceană, care îi vor absorbi: animaţii, comedii, despre călătorii, muzică, oameni şi natura, reclame sau plăsmuiri ale imaginaţiei.

Curatorii sunt doi pasionaţi care au văzut mii şi mii de filme şi filmuleţe, iar de-o lună s-au gândit să le împărtăşească pe acelea care merită. Spera că oamenii vor prinde încredere în gusturile lor şi astfel Curator.ro va avea un conţinut din ce în ce mai bogat. Site-ul este updatat zilnic şi primeşte sugestii. “E plăcut să găseşti atât de multe filmuleţe bune pe o singură platformă, atunci când vrei să te deconectezi”, spun membrii Curator.ro


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger