Regulile comentariilor pe TOTB

Think Outside the Box (TOTB) doreste sa promoveze o cultura civilizata a dezbaterilor. Vrem sa fim constructivi, vrem ca puterea argumentului sa fie singura care domina pe site-ul nostru. Vrem ca oamenii sa se simta confortabil aici si sa fie deschisi sa ne impartaseasca opiniile si convingerile pe marginea subiectelor prezentate. Dorim sa respectam cititorii nostri si dorim ca si ei sa se simta respectati.

Tocmai din acest motiv am introdus un set de reguli in ceea ce priveste comentariile pe TOTB:

  1. Acceptam doar acele comment-uri care au legatura cu subiectul postat. Vom refuza orice idee, apreciere sau sugestie care n-are legatura cu subiectul discutiei. Aceste idei pot fi transmise redactiei pe adresa [email protected]
  2. Am dori, pe cat posibil, ca toate interventiile sa fie sustinute ori de argumente stintiifice, ori de experiente personale, relevante pentru subiectul discutat.
  3. Orice postare care ataca o persoana sau care nu are alt scop decat cel de a crea diversiune, va fi pusa la spam.
  4. Orice interventie care pune etichete pe un interlocutor sau autor va fi stearsa, atata timp cat convingerile, ideile sau apartenenta doctrinara ale interlocutorilor sau ale autorilor nu au relevanta pentru subiect.
  5. Orice interventie cu rea intentie, cu caracter rasist, nationalist sau cu limbaj indecent va fi pusa la spam.
Advertisment ad adsense adlogger