(Re)design aniversar: Portocala Mecanică are un nou look la 3 ani

0

Am făcut ieri trei ani de Portocala Mecanică. Nu îmi place să scriu bilanţuri despre treaba asta pentru că nu prea îmi place să spun ce-am făcut şi, mai ales, ce vom mai face. Am pornit site-ul cu gândul să scriem fiecare din noi trei (deveniţi la un moment dat mai mulţi) despre datul nostru pe bicicletă prin oraş. Apoi am scris şi despre datul altora pentru că i-am convins şi pe cei din jur să îşi ia biciclete.

 

 

de Cosmin Popan (Portocala Mecanică)

 

Cu timpul ne-am dat seama că se poate merge pe bicicletă prin Bucureşti, încălecând borduri, mirosind flori de tei şi lătraţi de câini. Şi că oamenii se dau pe biciclete, din modă, apoi tot mai mult din motive de logică simplă. Şi că nu suntem singurii care iubim bicicletele şi nici singurii care scriem despre ele. Deşi suntem destul de geek încât să-i punem pe unii pe gânduri. În trei ani de zile oraşul s-a umplut de biciclete, chiar dacă nu aşa cum vedem prin Olanda sau prin Danemarca. Şi, fără să fim modeşti, cred că şi Portocala Mecanică a avut un merit în tot acest lucru.

Scoateţi bicicletele, e soare şi primăvară. Ne vedem în trafic. Pentru că suntem trafic.

Kev ne-a făcut un cadou aniversar (ce se vede mai sus). Bogdan ne-a ajutat cu noul site (o mostră se vede mai jos, întregul aici). Le mulţumim.

 Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger