Recordul de viteză pentru nevăzători a fost transformat într-un "protest față de nepăsarea statului"

3

Așa cum vă anunțam, Florin Georgescu a stabilit recordul național de viteză pentru nevăzători pe pista aeroportului din Craiova. Condițiile meteo, ceața mai exact, au dus la producerea unui incident minor și anume acroșarea trepiedului pe care se afla senzorul de măsurare a vitezei. Din câteva redacții, probabil tot din cauza ceții, s-a văzut că Florin a intrat intenționat în trepied pe care l-a dărâmat în semn de protest “față de nepăsarea statului”.

El a transmis câteva precizări referitoare la evenimentul de ieri prin care a stabilit recordul național de viteză pentru nevăzători.

În nume personal și în numele asociației Tandem pe care o reprezint doresc să fac următoarele precizări cu privire la inițiativa de a stabili un record național de viteză pentru nevăzători.

1. Nu am solicitat din partea statului nici bicicletă și nici altceva sub formă de ajutor, am vrut doar să prezint asociația Tandem eventualilor finanțatori sau parteneri pentru înființarea unui centru de închiriere a bicicletelor tandem, bicicletet destinate NU doar persoanelor cu deficiențe de vedere.

2. Prin această inițiativă nu am vrut să fac un protest față de “nepăsarea autorităților”, iar incidentul cu senzorul de măsurare a fost unul pur întâmplător petrecut din cauza amplasării eronate chiar pe linia care marca mijlocul pistei. ori în condiții de ceață acest senzor nu a fost văzut nici de copilotul din dreapta mea.

3. În urma acestei inițiative, în afara atragerii de finanțări și parteneri pentru sus-menționatul centru de închiriere a bicicletelor, îmi doream colaborarea unei agenții de PR care să ne ajute în promovarea altor proiecte și constituirea unui grup de lobby pentru o ciclocaravană România – Londra.

Doresc să le mulțumesc domnilor Alex Seremet de la BMW Group România și Dumitru Mircea, directorul Aeroportului Craiova , fără de care această inițiativă nu ar fi fost posibilă.

Florin se află pentru a doua oară în poziția de a rectifica informațiile apărute în mass media despre el și proiectele sale. În urmă cu câteva săptămâni, el a transmis un text prin care se dezice de reportajul tv în care a apărut.


Advertisment ad adsense adlogger