Recomandari de week-end

0

compass1

Vrem sa va facem si saptamana aceasta trei recomandari pentru zilele care vin, caci sunt unele evenimente care credem ca nu trebuiesc ratate. Astfel, puteti:

citi de pe internet romanul “August-Decembrie” de Voicu Bugariu, aparut la Editura Liternet. “Primul roman din literatura noastra despre evenimentele din Decembrie 1989 – depaseste ca valoare tot ce a scris Voicu Bugariu pina acum si devine un obligatoriu element de referinta pentru proza romaneasca de azi. Romanul este simplu si complicat – confesiv si livresc, obiectiv si patetic. Nu poate fi cu usurinta definit”, spune criticul Alex Stefanescu.

merge la Sibiu, la un festival in aer liber cu filme ecologiste. Interesant e ca filmele, ce pot fi urmarite incepand din 24 ianuarie, se pot vedea la un cinematograf solar amplasat in Piata Mare din centrul orasului. “Daca nu va fi un cer insorit in ziua proiectiei, ecranul cinematografului va fi alimentat cu energie solara, captata in baterii solare care pot asigura curent timp de opt ore”, a declarat Ecaterina Lia, de la Asociatia KultART.

vedea daca o bariera, o pancarta pe care scrie “Pericol de radiatii” si o ghereta cu doi paznici pot sa opreasca efectul radiatiilor. “Copiii uraniului“, ce va fi prezentat pe 25 ianuarie, la Centrul Ceh din Bucuresti, este regizat de Iulian Ghervas si Adina Popescu si a castigat premiul pentru cea mai buna cercetare intr-un film documentar din competitia Romania, in cadrul festivalului international de film documentar Astra Sibiu 2009.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger