Reciclezi și câștigi

0

Bucureștenii sunt invitați, astăzi, la cea de-a treia ediție a Reciclonadei, un eveniment care are loc pe strada Lipscani din centrul vechi al Bucureștiului între 14 și 22. Dacă aduci 5 deșeuri reciclabile, organizatorii vor veni cu premii și surprize pentru tine și prietenii tăi.

Poți câștiga bilete la festivalul B’estFest 2012 și bilete VIP pentru tine și 4 prieteni la concertul Red Hot Chili Peppers din București.

Te mai așteaptă ateliere de recondiționare deșeuri, sesiuni de relaxare în iarbă, un super concert Animal X și Sistem, PET-urile și alte materiale reciclabile vor fi răsplătite cu bunătăți la standul Desculț în iarbă, deșeurile electrice, becuri și căști uzate vor fi apreciate și recompensate cu vouchere și discounturi la standurile Praktiker și H20, Skullcandy.

De asemenea, Recicleta celor de la Viitor Plus te așteaptă ca să te plimbi cu o cargo-bicicletă, să-i cunoști pe cei 2 bicicliști care le conduc, să afli ce alte proiecte de reciclare, și nu numai, desfășoară ViitorPlus.

Reciclonada este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București și Apa Nova București.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger