Recicleaza-ti electrocasnicele vechi, asculta muzica noua

0

Asociatia Environ si Club Control organizeaza miercuri si joi evenimentul „Nu lasa electro-ul sa imbatraneasca! Recicleaza-ti electrocasnicele vechi, asculta muzica noua”. Mai precis, doua concerte la care biletele de intrare sunt inlocuite de aparate electronice si electrocasnice uzate sau de neoane arse, pentru a scoate in evidenta importanta reciclarii corespunzatoare.

Cele doua concerte – sustinute de Suie Paparude (21 aprilie), respectiv Silent Strike (22 aprilie) de la ora 22.00 – fac parte din campania de informare si voluntariat „Fii ECO-activ!”, initiata de Asociatia Environ, ONG implicat in managementul deseurilor electronice si electrocasnice.

Fanii celor doua trupe  – nume de referinta in zona muzicii electronice romanesti – sunt invitati sa vina in Club Control, pe Strada Academiei nr. 19, in Pasajul Victoria, cu mouse-ul, aparatul foto, boxele, castile, casetofonul, magnetofonul, incarcatorul, telecomanda, televizorul, mobilul sau orice alte electronice si electrocasnice pe care nu le mai folosesc sau neoane arse ce le ocupa loc inutil prin casa. Obiectele vor fi colectate la intrare, urmand a fi reciclate dupa normele ecologice, promit organizatorii.

„Dorim ca prin aceste concerte sa transmitem tinerilor implicati social, cat si activiştilor de mediu grass-roots, un mesaj simplu – reciclarea deseurilor electronice si electrocasnice este o responsabilitate a noastra, a tuturor, insa una usor de indeplinit”, spun acestia. „Îi asteptam pe toti cei interesati sa ni se alature in programul de voluntariat „Fii ECO-activ!”.

Linkuri utile

http://www.facebook.com/event.php?eid=114147095278888&ref=ts

http://www.facebook.com/event.php?eid=104531712922162&ref=ts

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger