Reality show la Zoo Baneasa cu focoasele primate Julio si Isabela

3

Platforma educationala online Digital Zoo, care le permite vizitatorilor sa urmareasca live un adevarat reality show cu necuvantatoare de la zoo, s-a relansat joi, 22 iulie, avand ca principale atractii un nou cuplu de animale unice in Romania – tamarinii Julio si Isabela, doua maimute pitice cu creasta alba – si un concurs de scenarii pentru micii vizitatori ai gradinii zoologice virtuale.

Zi de zi, utilizatorii Digital Zoo vor putea urmari cuplul de tamarini cu sange latin – proaspat stramutat din America Centrala la Gradina Zoologica din Bucuresti – mancand fructe, insecte si viermisori sau catarandu-se intr-o mica padure tropicala recreata la Zoo Baneasa. Alaturi de vedetele pitice vor performa si staruri mai vechi ale proiectului: leii Ella si Marc, cuplul de ursi Gina si Vasilica, tigrul Luna si celebrul pelican Gogu.

In plus, copiii de 7-14 ani sunt invitati la un concurs online de scenarii inspirat din viata animalelor si desfasurat in perioada 22 iulie-31 august. Cei mici pot sa vizualizeze si sa selecteze dintre cele 20 de secvente filmate disponibile pe site, apoi sa-si imagineze un scenariu despre un moment din viata animalelor. Castigatorul concursului isi va vedea scenariul montat intr-un scurt film afisat pe site-ul proiectului si va primi un laptop, rezultatele urmand sa fie anuntate pe 10 septembrie.

Digital Zoo a fost initiat de UPC Romania, in colaborare cu Animal Planet si cu Gradina Zoologica din Bucuresti, iar anul trecut a inregistrat circa 68.000 de vizitatori unici pe pagina web a proiectului. Potrivit initiatorilor, platforma urmeaza tendinta de digitalizare a enternainment-ului din Romania si isi propune sa sporeasca implicarea si educatia privind viata animalelor.

Foto: Tamarinii Julio si Isabela

Tags:3 comentarii

 1. O mare greseala !!Daca ati putea observa tristetea si resemnarea din privirea acelor animale ,fiinte ,ca asta sunt ,care au nevoie de foarte …..”MULT SPATIU ,nu cred ca ati mai considera o idee buna sa ajunga SA AI SPUNEM ASA “la GRADINA ZOOLOGICA DIN BANEASA!!
  Asi interzice cu desavarsire sa mai existe un ZOO in Romania pana in momentul cand nu i se vor crea conditii cat de cat aproape de normal acelor animale

 2. Inrebarea mea …………….CU CE ANUME AJUTATI VOI ACELE ANIMALE PE CALE DE DISPARITIE ?????????????
  LA FEL CA PE ACEL ELEFANT ???????????//
  Ca pe multe alte animale

  CA……. ACEL VULTUR DIN DATA DE 18.07.2010 CAND ERA APROAPE MORT SI ABSOLUT NIMENI DIN PERSONAL NU A APARUT . TIMP DE 1 ORA , CEL PUTIN…………………………………………
  SA FIM SERIOSI
  SUNTEM IN ROMANIA

 3. Pingback: Tweets that mention Reality show la Zoo Baneasa cu focoasele primate Julio si Isabela » Think Outside The Box -- Topsy.com

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger