Tot ce vrei să ştii despre hrana vie, la Raw Generation Expo, în Bucureşti

1

A şaptea ediţie a Expoziţiei Naţionale Raw Generation va avea loc duminica aceasta, pe 11 mai, între orele 10-19,  la Rin Grand Hotel, în Sala Bucureşti, în oraşul Bucureşti. Adresa hotelului este Şos. Vitan-Bârzeşti, nr 7D. Sala Bucureşti este la etajul 1.

 

unnamed

 

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, raw chef şi autor a cinci cărţi pe teme de alimentaţie sănătoasă. Ligia, despre care v-am mai povestit pe TOTB.ro, promovează intens alimentaţia raw food în România din 2009 şi până în prezent. Evenimentul de duminică este dedicat unui stil de viaţă sănătos şi cât mai natural, fiind la înaltaăcăutare printre evenimentele de clasă din Bucureşti.

Expoziţia este cu vânzare şi va fi întinsă pe aproximativ 1200 mp. Aceasta va fi deschisă publicului larg între orele 10-19, iar intrarea va costa 10 lei. Inclus în preţul fiecărui bilet este înregistrarea la tombola de la ora 17, unde marele premiu va fi un storcător prin presare la rece în valoare de 999 lei şi de asemenea intrarea liberă la orice prezentare sau atelier din cadrul expoziţiei (în afară de demonstraţiile culinare, unde se va percepe o mică taxă adiţională).

În cadrul evenimentului se vor ţine prezentări de sănătate, demonstraţii culinare şi ateliere ce ţin de un stil de viaţă sănătos şi armonios. Prezentările se vor desfăşura în două săli separate, adică sălile Braşov şi Cluj (lângă sala Bucureşti), în incinta hotelului Rin Grand, între orele 11:00-18:00.

Programul detailat va fi afişat în cadrul evenimentului şi e deja postat pe site-ul Ligiei. Pentru vizitatori va fi parcare etajată, cu plată, în incinta hotelului şi se vor oferi spre vânzare preparate raw vegane din belşug pe tot parcursul zilei.

Puteţi citi şi:

Hrana vie. Lupta pentru o alimentaţie sănătoasă în România

La masă cu raw veganii. Bucătăria fără foc


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger