Putem cu toții să ajutăm un om! Alergând la Crosul "Totul pentru Tata" pe 24 iunie, în Parcul IOR

0

Tatăl lui Andrei Sărau a fost diagnosticat cu leucemie. În prezent aşteaptă cu speranţă programarea pentru un transplant. Pentru a rămâne în viaţă are nevoie de medicamentul Dacogen, care costă aproape 5.000 euro lunar. Iar pentru a-l ajuta să supraviețuiască, fiul său a lansat o campanie de strângere de fonduri care include și un cros la care vă puteți înscrie pentru a face mișcare și a contribui cu bani.

 

 

Andrei Sarău are 25 de ani și a terminat Academia de Studii Economice. În prezent, lucreză la ActiveWatch și, în paralel, la ASE, unde îți face și doctoratul în Marketing. În mai 2012, tatăl său, Gheorghe, a fost diagnosticat cu preleucemie, MDS AREB II (Sindrom Mielodisplazic) în urma unui control de rutină făcut la insistențele fiului său. În pofida tratamentelor, boala a avansat, iar Gheorghe Sarăun a fost diagnosticat cu leucemie în octombrie 2012, moment în care a început un alt tratament, la recomandarea medicilor, pe care îl urmează și astăzi. În paralel, pentru a supraviețui, are nevoie și de transfuzii de elemente sangvine. „Între timp, eu și mama am făcut demersurile necesare pentru ca tata să poată face un transplant de măduvă, singurul lucru care îl poate vindeca complet”, scrie Andrei pe blogul OricePentruTata. „Nu-mi imaginez viitorul fără tata. Nu mă gândesc la asta… Nu pot, pur şi simplu. Aşa că încerc să mă bucur de fiecare clipă petrecută împreună. Aş lupta ca să mai fie lângă mine. Nu ştiu, aş face… orice pentru tata!”

Ce putem noi să facem, prietenii lui Andrei, este să organizăm crosul “Orice pentru tata”, care va avea loc în data de 24.06.2013 (zi liberă – de Rusalii), la ora 9:00, în Parcul Al. I. Cuza (fost IOR) – scrie echipa Ro Club Maraton într-un comunicat de presă. Scopul este de a face mişcare într-unul din cele mai frumoase parcuri ale Bucureştiului, de a atrage atenţia asupra beneficiilor pe care un stil de viaţă activ le are asupra sănătăţii şi, desigur, strângerea de fonduri pentru a permite unui om să supravieţuiască până când i se va acorda şansa transplantului.

Toate veniturile obţinute din taxa de participare la evenimentul sportiv sunt donate în acest scop umanitar. Toate cheltuielile implicate de eveniment sunt suportate de sponsori şi prieteni.

Cât costă? Pentru proba de 3,1 km, taxa de înscriere este de 25 RON, iar pentru proba de 9,3 km, taxa este de 30 RON.

E mult, e puţin? Pentru tatăl lui Andrei este vital.

Mai multe detalii despre eveniment şi despre modalitatea de înscriere puteţi găsi pe site-ul campaniei: http://oricepentrutata.wordpress.com/.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger