Protest împotriva Băncii Naționale, anunțat pentru astăzi în fața BNR

0

Duminică dimineață, avocatul Gheorghe Piperea, cunoscut pentru înaintarea mai multor procese colective împotriva clauzelor abuzive ale băncilor, a lansat un apel la protest în fața Băncii Naționale Române. Potrivit evenimentului creat pe Facebook în acest sens, acesta ar urma aibă loc astăzi, de la 18.30, și să cuprindă sute de participanți. O petiție pentru demiterea lui Mugur Isărescu a strâns peste 1200 de semnături, scrie Economica.net, iar guvernatorul BNR a anunțat, potrivit Hotnews, că reprezentanții instituției vor vorbi cu protestatarii „cât mai civililzat” și mai puțin tehnic, în măsura în care vor avea revendicări clare.

Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isarescu. Haideti cu toții să le cerem să plece de acolo!

Gheorghe Piperea

Practic, un a 4-lea miting al clienților înșelați de bănci cu largul concurs al BNR. Și cel mai mare! Suntem pregătiți de la celelalte 3. Avem tot ce ne trebuie – bannere, voci frumoase, determinare. Acum e momentul să fim mai uniți ca niciodată!

Mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului

Dacă au cereri în clar, vom încerca să dialogăm cu dânșii într-o manieră cât mai civilizată, noi făcând efortul să nu fim extrem de tehnici, adică să coborâm până acolo unde se poate, fără a vulgariza explicațiile, discuțiile și limitele pe care le are BNR.

Mugur Isărescu (citiți restul declarației sale și ascultați o înregistrare audio cu ea pe Hotnews.ro)

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger