Protest cu vibratoare împotriva unei legi texane care permite purtarea armelor în campus

0

Mii de texani vor afişa în public vibratoare de dimensiuni considerabile, ca formă de protest împotriva unei legi considerate ridicole, ce va intra în vigoare de anul viitor şi care va permite studenţilor Universităţii Texas ca, de la 1 august 2016, să poarte pistoale la ei, în campus, peste tot pe unde se duc.

Protestul cu vibratoare îşi găseşte explicaţia tot în regulile impuse de universitatea în cauză: mai exact, acestea interzic obscenitatea şi prezentarea sau distribuirea de materiale cu caracter obscen în public, în campus, în vreme ce armele vor fi admise. Astfel, “un student al acestei universităţi s-ar putea trezi cu probleme dacă se afişează în public cu un vibrator, dar nu va păţi nimic dacă intră în bibliotecă cu pistolul încărcat purtat la cureaua pantalonilor”, scrie site-ul UpWorthy. Jessica Jin speră, însă, ca lucrurile să schimbe; ea a pornit campania Campus (DILDO) Carry tocmai pentru a atrage atenţia asupra absurdităţii acestei noi legi privind armele în campusul universitar.

Jessica a creat un eveniment pe Facebook în acest scop, care are, deja, peste 8.000 de “participanţi” anunţaţi, chiar dacă protestul va avea loc anul viitor; el va consta în montarea unor vibratoare de dimensiuni considerabile pe genţile studenţilor, cu care să se plimbe toată ziua prin campus, să meargă la ore, în autobuze, ba chiar şi în sala de mese. Protestul este menit să transmită un mesaj clar oficialilor din Texas: că legea promovată de ei este absurdă. Tot mai multe studii au arătat, în ultimii ani, că faptul că tot mai mulţi oameni au acces legal la arme duce la creşterea numărului crimelor. Dar, cum leguitorii americani par să aibă altă agendă, cetăţenii sunt nevoiţi să apeleze la forme cât mai creative de protest ca să le atragă atenţia.

Sursa, foto şi mai multe detalii: UpWorthy, YouTube


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger