Protest al românilor din Europa pentru Roșia Montană pe 1 decembrie

2

Pe 1 decembrie românii din Bruxelles vor ieși în stradă pentru Roșia Montană și îi cheamă alături de ei și pe ceilalți români din diaspora. “Haideți cu noi la Bruxelles de 1 decembrie, sa ne sărbătorim țara și să ne-o apărăm de atâția auriți. Haideți cu noi la Bruxelles! Avem locație centrală, avem autorizație, avem avânt și voie bună”, este mesajul acestora.

stire-11-nov-gotiu

Românii din diaspora au mai arătat o dată că pot fi uniți. Ei au afișat câte un cuvânt în fiecare oraș unde locuiesc și, împreună, au format un mesaj pentru Roșia Montană

Românii din Bruxelles își pun la dispoziție chiar și canapelele extensibile de acasă pentru cei veniți din alte orașe pentru protestul de Ziua Națională. Mai mulți români din alte orașe din Europa au anunțat că vor veni în capitala Europei pentru a susține Roșia Montană.

Lista este deschisă, cei care vor să protesteze pe 1 decembrie, în Place de l’Albertine, în Bruxelles, începând cu ora 15 își pot anunța intenția pe pagina de Facebook a evenimentului și pot găsi tot aici găzduire peste noapte.

Citiți și:

Un mesaj fabulos pentru Roșia Montană. Și pentru istoria României

FOTO / VIDEO a 11-a duminică pentru Roșia Montană


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger