Prosopul care iti spune cand e murdar

0

Adesea nu stim cand un prosop se umple de murdarie si uitam sa-l aruncam la timp in masina de spalat. Expression Dot Towel (un prosop punctat, cum ar veni) rezolva problema celor care isi lasa prosopul zile la rand sa atarne prin baie.

Dotat cu puncte ce apar pe masura ce prosopul se murdareste, Expression Dot Towel are un design care este un indicator usor de citit de catre oricine, relateaza Trend Hunter.

Realizat de Sang-Hoon Lee, Expression Dot Towel este util in special celor care folosesc prosoape inchise la culoare si care ascund mai usor murdaria.

Coincidenta sau nu, pe 25 mai s-a sarbatorit si Ziua Prosopului, ne anunta Boing Boing, care ne invita sa purtam un prosop pe noi, sa incarcam poze cu prosoape pe Flickr pe care sa le tag-uim cu ‘towelday’ sau sa facem un filmulet pe care sa-l postam pe YouTube.

Ziua Prosopului a inceput sa fie sarbatorita in 2001 in memoria scriitorului Douglas Adams, autorul bestseller-ului “Ghidul Autostopistului Galactic”. Potrivit lui Adams, prosopul este cel mai folositor lucru pe care ar putea sa il aiba un calator spatial.

Foto: Trend Hunter

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger