Primul joint electronic, creat de o companie olandeză

0

Compania olandeză E-Njoint BV a inventat primul joint electronic din lume, pe care îl vinde la petreceri, la evenimente muzicale, în baruri și cluburi din Europa, scrie The Daily Mail. În prezent, compania produce 10.000 de e-jointuri pe zi în China.

 

 

Produsul are forma obișnuită a unei țigări de marijuana, iar capătul său cromat se aprinde de fiecare dată când consumatorul trage un fum. Unul dintre modelele de e-jointuri fabricate de compania olandeză, E-Njoint Rechargeable, poate fi încărcat de utilizatori cu canabis lichid, disponibil în șase arome diferite, printre care pepene verde, fructul pasiunii, măr verde și cireșe. Acestea costă în jur de 9 euro per joint.

E-Njoint BV discută acum cu Tikun Olam, o companie specializată în marijuana medicinală, pentru fabricarea unor produse pentru industria sănătății. “Olanda e bine cunoscută în lume pentru atitudinea sa tolerantă și liberală vizavi de drogurile ușoare, iar introducerea acestui nou produs este în mod clar un statement“, spune CEO-ul companiei olandeze, Menno Contant. “Atât timp cât nu deranjezi alți oameni și rămâi în limitele legii, totul e bine. Toți ar trebui să se simtă bine, pentru că ce facem noi nu e infracțiune.”

 

Puteți citi și:

Marijuana medicală ar putea fi o armă împotriva bolilor autoimune

Uruguay: Un gram de marijuana va costa oficial un dolar

Legalizarea marijuanei în SUA nu a crescut infracționalitatea

Colorado a strâns 2 milioane de dolari din taxele pe canabis în luna ianuarie


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger