Prezervativul electric, un prototip care aşteaptă finanţarea publicului

0

Inovaţiile în domeniul plăcerii fizice continuă să ne uimească: după prezervative care produc senzaţii alternative de cald – rece sau care vibrează, iată că apare şi prototipul prezervativului care oferă stimulare electrică celui care îl poartă. Ideea aparţine unor studenţi de la Universitatea Georgia Tech şi este, momentan, un proiect pe platforma Indiegogo, în aşteptarea finanţării din partea publicului, scrie Geek.

 

 

Creatorul dispozitivului, Andrew Quitmeyer, a numit prezervativul „Electric Eel” (ţiparul electric) şi spune că acesta este un prezervativ digital, tip „open source”, care face exact ce face şi ţiparul din ocean – transmite stimuli electrici de intensitate moderată (doar că, în cazul prezervativului, aceştia sunt transmişi penisului pe care se află). Produsul final promite să nu arate la fel de înspăimântător precum cel din imaginea de mai sus, care arată un prezervativ conectat la o baterie – acesta a fost doar un prim prototip.

Acum, prototipul mai evoluat este realizat dintr-un material bun conductor de electricitate şi are un micro-aparat de control Lilypad. El transmite mici şocuri prin vârful prezervativului, pentru a stimula partea inferioară a penisului. Cantitatea de curent electric transmisă este mică, doar atât cât să stimuleze, nu să electrocuteze, mai ales că vorbim de o parte foarte sensibilă a corpului masculin. Membrii echipei care a dezvoltat prototipul susţin că au testat personal prezervativul electric şi că li s-a întâmplat nimic rău.

Prezervativele care promit senzaţii mai puternice nu sunt create doar pentru a face şi mai plăcută o experienţă oricum dorită şi intensă, ci şi pentru a promova şi încuraja folosirea prezervativelor în timpul actului sexual (sexul protejat). Principala acuzaţie adusă acestora este că reduc plăcerea, senzaţiile din timpul actului sexual, ba chiar că inhibă purtătorii, lucru care duce la imposibilitatea de a performa, uneori. Astfel că producătorii din această industrie sunt mereu în căutarea unor invenţii precum cea descrisă mai sus, în speranţa că un prezervativ care creşte plăcerea, în loc să o reducă, va oferi publicului un motiv serios pentru folosinţă. Pe pagina campaniei pentru finanţarea proiectului puteţi citi mai multe detalii – inclusiv faptul că un prototip handmade, dacă vă tentează, costă 350 de dolari.

 

 

Sursa şi foto: Geek

Video: YouTube

 

Puteţi citi şi:

Prezervativele care vor revoluţiona viitorul sexului protejat

FOTO Prezervative pentru iubitorii de filme

Fundawear – lenjeria intimă pentru relaţii la distanţă

O nouă tentaţie: prezervativul cu aromă de bacon


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger