Presa de buzunar: Think Outside the Box are o nouă variantă de mobil

1

Începând de săptămâna trecută, www.totb.ro e și mai prietenos pe telefoanele mobile; de acum, ne puteți citi, comenta sau da mai departe de oriunde aveți semnal și chef. Nu mai rămâne decât să vă invităm să ținem legătura în continuare, dar și să vă cerem părerea despre eventualele îmbunătățiri pe care le-am putea aduce platformei de mobil.

 

 

 

 

Ce aduce nou versiunea noastră de Think Outside the Box pe mobil?

În primul rând, ușurează citirea și browsingul pe site de pe dispozitive mobile, iar categoriile de bază au fost reorganizate într-un mod optim pentru o citire mai rapidă. Vă puteți abona la newsletter direct de pe mobil, pentru ca am integrat serviciul de abonare. Aveți, de asemenea, acces la galeria de imagini și la contul de Flickr, iar noua variantă permite transmiterea articolelor pe rețelele sociale Facebook, Twitter și Google+. Cum părerile cititorilor sunt oxigenul TOTB, am integrat comentariile cu varianta de web: vă așteptăm, ca și până acum, să de atrageți atenția când suntem grăbiți și să ne susțineți când vi se pare că susținem o cauză importantă. Pentru că cititul pe ecranele telefoanelor mobile nu e întotdeauna cel mai comod pentru ochii obosiți de atâtea monitoare, pe homepage se afișează doar ultimele 10 articole. Desigur, spațierea și fonturile sunt definite altfel decât în varianta de web.

Sperăm să ne urmăriți și mai activ de acum încolo, înarmați cu informația direct în  buzunare și să ne ajutați dând mai departe mesajele pentru o lume mai bună, mai cinstită, în afara cutiei.Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger