Premii pentru cei care colectează selectiv

0

Aproximativ 33.000 de oameni au fost premiați până acum cu premii pentru că au colectat selectiv în cadrul campaniei Eco-Rom Ambalaje, “Ai colectat, ai câștigat!”, care a început pe 18 iunie. Campania a fost prelungită până pe 9 septembrie.

 

Astfel, campania demarată pe 18 iunie 2012, va continua până încă o lună și jumătate, în toate cele 23 de localităţi-cheie din ţară în care se desfăşoară în prezent: Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Ploieşti, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Tulcea, Zalău, inclusiv Bucureşti – sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 6.

,,Este nevoie de timp pentru ca un gest simplu, cum este colectarea selectivă, să devină obicei. În acest sens şi din dorinţa de a veni în sprijinul celor care au colectat selectiv în campanie, dar şi al celor care nu au reuşit încă să participe, oferindu-le mai multe şanse de a câştiga, am decis să prelungim campania cu alte 6 săptămâni” , a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

În perioada 30 iulie – 9 septembrie toţi cetăţenii sunt aşteptaţi cu minimum 10 deşeuri de ambalaje la containerele de colectare selectivă amplasate în oraşul lor. Aceştia pot câştiga un premiu eco pe loc şi primesc şansa de a intra în tombola a câștiga  un autoturism. Mecanismul de înscriere în tombolă este acelaşi: participantul va primi, de la promoterii colectării selective, pentru minimum 10 deşeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin sms la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.

Mai mult decât atât, dacă participanţii îşi conving şi prietenii să colecteze selectiv alături de ei, şansele lor la marele premiu cresc proporţional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colectează la rândul său minimum 10 deşeuri de ambalaje, participantul primeşte un tichet în plus, având astfel încă o şansă de a câştiga un premiu eco pe loc şi o şansă în plus la tombola pentru câştigarea Marelui Premiu.

De asemenea, oraşul care va strânge cele mai multe cantităţi de deşeuri de ambalaje are şansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zonă de picnic complet amenajată.

Promoterii colectarii selective vor surprinde participanţii în fiecare zi de sâmbată şi duminică, între orele 10:00-13:00, la punctele de colectare anunţate pe site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger