Poza săptămânii: Universuri paralele în Parcul IOR din Bucureşti

4

Dacă ar fi ca extratereştii să poposească vreodată în Bucureşti, şi nu într-o capitală europeană mai de Doamne-ajută, atunci cu siguranţă s-ar costuma în port popular, să ne perie obiceiurile, şi ar inspecta cu fascinaţie spaţiul verde, pesemene demult apus pe planeta lor hiper tehnologizată. Un prieten de-al nostru a surprins în Parcul IOR o imagine cel puţin suspectă; notă: nu era nici un târg sau vreun eveniment cu tente tradiţionale prin preajmă.

Foto: Lost in space/enkidu (click pe imagine pentru a mări)


4 comentarii

  1. O familie a fost in vacanta si a participat la “un eveniment cu tenta traditionala”. A (ea, familia) cumparat pt fetite costume populare. Acestea au vrut sa iasa in parc imbracate cu costumele populare. Parintii nu s-au impotrivit. Reporterul a vazaut, a fotografiat, s-a gandit la extraterestri si si-a publicat fabulatia.

  2. Ok, poza este facuta langa terenurile de joaca de langa biserica din IOR. Coborand spre lac, s-au amplasat niste standuri cu diverse produse, majoritar alimentare. Printre ele, un stand unde mai multe domnisoare-doamne prepara si servesc bunatati traditionale romanesti. Dansele sunt acolo de cel putin doua luni, si da, zilnic sunt imbracate in port popular. There 🙂

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger